Kunstlocatie Würth

Kunstlocatie Würth is een gerenommeerde culturele instelling gevestigd in 's-Hertogenbosch, Nederland. Deze bijzondere locatie is onderdeel van het internationale Würth-concern en heeft als voornaamste doel om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor een breed publiek. De kunstlocatie beschikt over een indrukwekkende collectie moderne en hedendaagse kunstwerken, waaronder schilderijen, beeldhouwwerken en andere kunstvormen. Regelmatig worden er tentoonstellingen en culturele evenementen georganiseerd die bezoekers de kans bieden om te genieten van hoogwaardige kunstwerken en culturele uitwisseling.




Daarnaast heeft Kunstlocatie Würth een prachtig ontworpen expositieruimte, waar kunstliefhebbers en bezoekers kunnen dwalen door inspirerende kunsttentoonstellingen. De locatie heeft zich gevestigd als een belangrijk cultureel centrum in de regio, waar zowel gevestigde kunstenaars als opkomende talenten een platform vinden om hun creativiteit te delen. Het is een plek waar kunst, cultuur en gemeenschap samenkomen en waar bezoekers worden uitgenodigd om te worden geïnspireerd en verrast door de rijke wereld van de kunst.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zondag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur

Zaterdag gesloten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kunstlocatie Würth is gratis te bezoeken


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Kunstlocatie Würth

Hoeveel sterren geef jij Kunstlocatie Würth?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Kunstlocatie Würth te melden