Woo Ping Leiden

(2.3/5)  3 recensies

Woo Ping is de oudste Chinees van Leiden en heet u van harte welkom in hun restaurant. Woo Ping staat voor genieten in een gezellige informele sfeer van zowel tongstrelende Chinese en Thaise wokgerechten als subtiel gekruide, met liefde bereide, Indische schotels. De gemengd Chinese-Indisch-Thaise afkomst staat hier borg voor. Dus laat u zich er niet van weerhouden bij deze "Chinees" ook eens een Indonesische specialiteit te proberen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m woensdag van 14:30 tot 21:30 uur

Donderdag t/m zondag van 12:00 tot 21:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


3 Recensies over Woo Ping Leiden

(Pagina 1 van 1)

 

"Als vanouds"

G.N.Minnaard   -   31-10-2018

31-10-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Als vanouds"

Na 55 jaar weer terug bij Wooping. De maaltijd was met zorg klaargemaakt en smaakte heerlijk. De bediening was zoals het hoort. wat ons betreft: ga zo door !

Lees verder  


"Eten gelijk weggegooid"

Monique   -   22-03-2018

22-03-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Eten gelijk weggegooid"

Is heb gisteren eten gehaald bij woo ping ik heb het na een hapje gelijk weg gegooid het rook vies smaakte zuur de nasi een stokje kip saté was lekker de rest was vies kroepoek smaakte ook vreemd ik heb gelijk alles weg gegooid het koste me 11 euro zonde van mijn geld ik heb het gelijk in de vuilnis bak gegooid durf de het niet op te eten na een hap het rook al vreemd toen ik de deksel er af haalde zuur smaak ook ik ga daar nooit meer heen zonde van mijn geld heb maar een frietje gebakken

Lees verder  


"Niet alles gekregen"

Mick   -   12-11-2017

12-11-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Niet alles gekregen"

Niets bestellen en bezorgen, kregen niet alles en contact opgenomen en kregen het verhaal, dat het menu veranderd was?!! Bevalling was via eingen Woo Ping site?

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Woo Ping Leiden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Woo Ping Leiden te melden