De Heeren van Montfoort

(3/5)  1 recensies

Een avond uit in restaurant De Heeren van Montfoort betekent een avond genieten van heerlijk eten in een sfeervol en prachtig monumentaal pand in hartje Montfoort.

 

De Franse keuken is geïnspireerd op invloeden uit de hele wereld. U heeft dan ook een uitgebreide keus uit "à la carte gerechten" en "verrassingsmenu's". Deze laatste zijn overheerlijke kleine gerechten van vlees, vis of groente. U geeft zelf aan waar u wel of niet van houd en de Chef kok presenteert u de meest verrukkelijke en verrassende gerechten.

 

Wilt u meer privacy tijdens het eten of wilt u met een groot gezelschap dineren? Dan kunt U terecht in één van de aparte ruimtes. In deze ruimtes tafelt u in een rustige ambiance met familie, vrienden of bekenden.

 

Uiteraard schenken ze bij De Heeren van Montfoort diverse mooie wijnen tijdens uw diner; op het gebied van wijnen bieden ze voor ieder wat wils; vanaf een heerlijke huiswijn tot de meest exclusieve wijnen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur

 


1 Recensies over De Heeren van Montfoort

(Pagina 1 van 1)

 

Kees   -   29-08-2014

29-08-2014

Na een druk dagje waren we wel toe aan een lekkere maaltijd buiten de deur. We kregen een zonnig plekje op het grote terras en hebben genoten van een lekker wijntje, zalig eten en de zeer goede en vriendelijke bediening. Wij gaan zeer zeker vaker hier dineren.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij De Heeren van Montfoort?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van De Heeren van Montfoort te melden