Recreatiepark Pukkemuk

(4/5)  1 recensies

Ben je op zoek naar een gevarieerd en gezellig dagje uit? Dan is recreatiepark Pukkemuk wellicht iets voor jou! Bij Pukkemuk kun je terecht voor verschillende soorten activiteiten. Kinderen kunnen onbeperkt spelen en hun grenzen verleggen in de binnen- en buiten speeltuin. Bewonder de dieren in het dierenpark. Maak een wandeling door het mooie boerensprookjesbos. Leer tijdens het spelen van de midgetgolf meer over de dieren en de boerderij. Maak een gezellig tochtje door het Brabantse landschap met de huifkar. Voor de creatievelingen onders ons bieden ze creatieve workshops aan voor zowel kinderen als volwassenen. Vergeet ook niet de specialiteiten te proberen: eigen gemaakte pannenkoeken en het eigengemaakt boeren schepijs!



 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Elke dag geopend van 10:00 tot 18:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Laagseizoen €8,-

Voor/na seizoen €8,50

Hoogseizoen €9,50

Volwassenen €7,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Recreatiepark Pukkemuk

(Pagina 1 van 1)

 

"Ouders gratis misschien?"

Marian   -   14-10-2023

14-10-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Ouders gratis misschien?"

Voor de kids is het heel leuk. Je kan er eten en drinken. Als het mooi weer is is er ook genoeg buiten te doen. Jammer dat de toiletten niet op tijd schoongemaakt worden. Waren vies laat er personeel vaker naar omkijken. En waarom moeten ouders er ook voor betalen. Dat is dan een duur uitje. Vooral als je meerdere kinderen hebt. De ouders pakken daar zo wel wat te drinken.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Recreatiepark Pukkemuk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dagje uit in de vakantie? Mis deze kortingen niet!

Dagje uit in de vakantie? Mis deze kortingen niet!

De vakantie is de tijd om er op uit te trekken met de hele familie. Natuurlijk wil je niet teveel betalen. Daarom hebben we hier een aantal uitjes voor je verzameld met kortingen.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Recreatiepark Pukkemuk te melden