Flessenscheepjes Museum

(5/5)  1 recensies

Het Flessenscheepjes Museum bevat op dit moment ‘s werelds meest omvangrijke collectie. De grote verscheidenheid van flessen en scheepstypen is uniek. Meer dan 1000 exemplaren, o.a. uit de vroege zeilvaart en de V.O.C.-tijd. maar ook van de visserij, de walvisvaart en het reddingswezen. Een doorlopende videopresentatie laat zien hoe het mogelijk is dat een scheepje in de fles terecht komt. Ook zijn er thema-exposities te bezichtigen, welke telkens een ander facet van de scheepvaart belichten of werken van bekende flessenscheepjesbouwers laten zien.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het is op verschillende tijden mogelijk om het museum te bezoeken. Bent u daadwerkelijk van plan dit museum te bezoeken? Controleer dan alvorens uw bezoek de actuele openingstijden op de officiële website.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis

Kinderen 4 t/m 12 jaar €3,-

Vanaf 13 jaar €4,50

Museumkaart en CJP gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Flessenscheepjes Museum

(Pagina 1 van 1)

 

"Enorme verzameling, uniek in Nederland.."

R.J.   -   09-09-2019

09-09-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Enorme verzameling, uniek in Nederland.."

Een enorme verzameling van flessenscheepjes in een monumentaal pandje. De vrijwilligers hebben een mooi, interessant verhaal over het Spuihuisje en zullen u verrassen met de leuke verhalen over de verzameling. Zeer zeker de moeite waard een bezoek te brengen. U zult verstelt staan.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Flessenscheepjes Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Flessenscheepjes Museum te melden