Flessenscheepjes Museum

(5/5)  1 recensies

Het Flessenscheepjes Museum bevat op dit moment ‘s werelds meest omvangrijke collectie. De grote verscheidenheid van flessen en scheepstypen is uniek. Meer dan 1000 exemplaren, o.a. uit de vroege zeilvaart en de V.O.C.-tijd. maar ook van de visserij, de walvisvaart en het reddingswezen. Een doorlopende videopresentatie laat zien hoe het mogelijk is dat een scheepje in de fles terecht komt. Ook zijn er thema-exposities te bezichtigen, welke telkens een ander facet van de scheepvaart belichten of werken van bekende flessenscheepjesbouwers laten zien.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het is op verschillende tijden mogelijk om het museum te bezoeken. Bent u daadwerkelijk van plan dit museum te bezoeken? Controleer dan alvorens uw bezoek de actuele openingstijden op de officiële website.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis

Kinderen 4 t/m 12 jaar €3,-

Vanaf 13 jaar €4,50

Museumkaart en CJP gratis

 


1 Recensies over Flessenscheepjes Museum

(Pagina 1 van 1)

 

"Enorme verzameling, uniek in Nederland.."

R.J.   -   09-09-2019

09-09-2019

"Enorme verzameling, uniek in Nederland.."

Een enorme verzameling van flessenscheepjes in een monumentaal pandje. De vrijwilligers hebben een mooi, interessant verhaal over het Spuihuisje en zullen u verrassen met de leuke verhalen over de verzameling. Zeer zeker de moeite waard een bezoek te brengen. U zult verstelt staan.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Flessenscheepjes Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Flessenscheepjes Museum te melden