Attractiecentrum Zoetermeer

(4/5)  1 recensies

Helaas is Attractiecentrum Zoetermeer gesloten. Het bedrijf gaat op dezelfde locatie verder als Gamecity Gokarting Zoetermeer! Klik voor meeer informatie op onderstaande link:

 

Bekijk: Gamecity Gokarting Zoetermeer

 

Attractiecentrum Zoetermeer is gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en familie-uitjes. U kunt kiezen uit de volgende activiteiten; karten, lasergamen, mission possible, gladiator fight, sumoworstelen, bungee soccer, lasersquash, bungee run, lasershot en quizmaster.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Attractiecentrum Zoetermeer

(Pagina 1 van 1)

 

Milca   -   08-07-2012

08-07-2012

Trust Score:

Reageer op deze review

We hebben hier de 10de verjaardag van mijn zoon gevierd, het was meer dan geslaagd!! Eerst gingen we met 10 jongens karten, de eerste ronde waren ze nog een beetje voorzichtig, maar de tweede gingen ze er vol voor! (We hadden 2x karten geboekt) De begeleiding was erg aardig en kwam heel professioneel over, de baan werd goed in de gaten gehouden, en zodra er een vast kwam te staan op de baan werd er direct ingegrepen. Daarna gingen de mannen nog een potje lasergamen en dat vonden ze helemaal het einde!! Ze hebben het er de hele dag nog over gehad. Ook leuk is dat iedereen een printje van de rondetijden en een scorekaart van het lasergamen mee naar huis krijgt. We hebben er verder geen kindermenu bijgeboekt, dat hebben we gewoon weer thuis gedaan, dus daar kan ik niets over zeggen. Het is makkelijk bereikbaar per auto en je kan er ook prima voor de deur parkeren.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Attractiecentrum Zoetermeer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Attractiecentrum Zoetermeer te melden