Zwembad De Lieberg

(1/5)  1 recensies

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand of gewoon heerlijk zwemmen…Tijdens het vrijzwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Vrijzwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.


In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vrijzwemmen €8,10


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Zwembad De Lieberg

(Pagina 1 van 1)

 

"Bad experience with this pool"

Hebaalla   -   23-03-2019

23-03-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Bad experience with this pool"

1-They have rude and unfriendly receptionist. 2-they also don't have manager in pool so if u have a problem or more questions ,u have wait long time and write e mail because the woman in reception refused to talk English so we have study Dutch course before we talk with her.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Lieberg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Lieberg te melden