Columbus Earth Center

(5/5)  1 recensies

Columbus Earth Center bestaat niet meer en is verder gegaan onder de naam Discovery Museum.


Bekijk ook:


Een “buitenaardse” beleving, wereldwijd uniek, die je moet erváren! Columbus earth theater neemt je mee op spectaculaire reizen naar onontdekte oorden. Bekijk de wereld als nooit tevoren! Columbus earth theater bied je een onvergetelijke filmervaring, zoals nergens ter wereld vertoond. Reis mee met Columbus, kijk omlaag naar de aarde en je blik op de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn…

 

Europa’s eerste National Geographic Theater

Ontdek de wereld met de ongeëvenaarde beelden van National Geographic in Europa’s eerste National Geographic Theater, onderdeel van Columbus earth theater. National Geographic inspireert mensen al honderden jaren zich te bekommeren om onze aarde. De (3D-)films van National Geographic tonen de wereld en de wezens die haar bevolken in al hun veelzijdigheid; van de kleinste microben tot de meest high tech robots. Reis mee naar alle uithoeken van de aarde in het National Geographic Theater!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Columbus Earth Theater is geopend van dinsdag tot en met zondag

Schoolvakanties (zuid) en op feestdagen draaien ook op maandagen producties

Columbus is gesloten op Eerste Kerstdag, Nieuwjaarsdag en Carnavalszondag


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

De entreeprijzen zijn afhankelijk van de film

Kinderen t/m 4 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Columbus Earth Center

(Pagina 1 van 1)

 

jeu   -   25-10-2015

25-10-2015

Trust Score:

Reageer op deze review

Vandaag met mijn vrouw op bezoek geweest in het columbus earth theater. De gehele opzet is goed. Maar alleen bij de ingang van het eerste gedeelte is het erg donker zodat je moet oppassen dat je niet over de voetbankjes struikeld, met een beetje meer licht zou dit probleempje opgelost zijn. Daar ik van mening ben dat er mensen zijn die van licht naar donker problemen hebben i.v.m. slecht zien. Verder , dat wat ik gezien heb, is het in het geheel mooi opgezet. Zeer zeker een aanrader

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Columbus Earth Center?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Jerusalem, is de film een aanrader of niet?

Jerusalem, is de film een aanrader of niet?

Voor de première van de film Jerusalem in het Omniversum was een select publiek uitgenodigd om de film voor de eerste keer te bekijken. Wij bekeken kritisch of jij de film ook moet gaan zien.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Columbus Earth Center te melden