Ballorig Gouda

(5/5)  1 recensies

Bij Ballorig Gouda zijn er heel veel leuke dingen te doen. Je kunt er springen op de megatrampoline, crossen op het autocircuit of klimmen op de spannende klimtoestellen! Het is een groot pand van wel 2800 m2 waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Voor ouders is er gratis wifi. Voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar hebben ze een aparte uitdagende peuterzone. Deze aparte peuterzone is hierdoor veilig voor de allerkleinsten.



Kinderfeestje

Wil jij hét kinderfeestje van het jaar organiseren? Kom dan met de kids naar Ballorig de indoor speeltuin. De kinderen kunnen lekker rond rennen, klimmen, klauteren en plezier maken. Het speelparadijs is voor kinderen van alle leeftijden en de uitdagende speeltoestellen van Ballorig zorgen altijd voor vrolijke gezichtjes. Als ouder kun je lekker ontspannen en bijkletsen terwijl de kinderen lekker spelen. Ideaal toch? Ballorig regelt namelijk alles voor je kinderfeestje! Ze maken een verjaardagstafel voor de jarige met een cadeautje en daar hoort natuurlijk ook drinken en wat lekkers bij voor alle vriendjes en vriendinnetjes. Jij geen gedoe thuis en de kids het verjaardagsfeestje van het jaar!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree van 1 t/m 13 jaar €9,95

Kinderen tot 1 jaar gratis

Peuterochtend (voor kinderen t/m 4 jaar, van ma. t/m vr.; bij binnenkomst voor 12.00 uur m.u.v. vakantie- en feestdagen) € 5,95 per peuter

Ouders/begeleiders vanaf 18 jaar gratis

14 en 15 jaar €9,95

16 en 17 jaar gratis

10-rittenkaart €89,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Ballorig Gouda

(Pagina 1 van 1)

 

"Groot aanbod om lekker te spelen"

Daan   -   06-07-2019

06-07-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Groot aanbod om lekker te spelen"

Er is genoeg te doen bij Ballorig! Het kan soms druk zijn maar omdat deze Ballorig vrij groot is kunnen ze die drukte prima aan. Er is veel variatie in het speelaanbod en ouders kunnen lekker zitten met een hapje en een drankje. De kinderen komen altijd erg moe maar zeer voldaan weer thuis. Tot de volgende keer Ballorig!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Ballorig Gouda?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Ballorig Gouda te melden