Zwembad de Albatros

Gezellig met vrienden, vriendinnen of familie naar het zwembad. Ga samen ravotten en spelen in het water, of ontspan op de kant terwijl de kinderen in het water aan het spelen zijn en beleef de leukste tijd!



Zwembad de Albatros heeft de beschikking over een 25 meter bad en een instructie bad. Het 25 meterbad is voorzien van een luie trap en een zwembadlift. Dit biedt de mogelijkheid tot het geven van veel verschillende lessen voor jong en oud. Niet alleen kunt u voor babyzwemmen of aqua joggen bij Albatros terecht, maar ook voor Meer Bewegen Voor Ouderen en het Zwem-ABC! Ook biedt Albatros de mogelijkheid tot vrij- en disco zwemmen en het geven van een kinderfeest. Op maandag en dinsdag hebben ze een extra verwarmd bad.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag en dinsdag vrijzwemmen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Los bezoek €4,10 p.p.

2 t/m 15 jaar €2,90 p.p.

0 t/m 1 jaar €1,90 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad de Albatros

Hoeveel sterren geef jij Zwembad de Albatros?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad de Albatros te melden