Zwembad De Melanen

Zwembad de Melanen is een verwarmd buitenzwembad waar iedereen lekker kan genieten. Er zijn 6 banen van 25 meter lang waar ongestoord banen kan worden gezwommen. Voor de hoge- en lage duikplank hebben we een apart springbassin van 4 meter diep.


Naast het wedstrijdbad hebben we een groot recreatiebad. Deze begint ondiep op 40 cm en loopt langzaam af naar 140 cm. Dit bad is ideaal voor kinderen die nog aan het oefenen zijn met zwemmen of voor zwemmers die liever af en toe met de voeten op de bodem willen staan. De kinderen hebben een eigen eiland met 2 glijbanen.


Voor de peuters en de kleuters hebben we een apart kleuterbad. De ligging is rustig op een eigen deel van de zonneweide. Al vroeg in de ochtend heeft u hier volop zon. Indien gewenst zijn er schaduwplekken. Uniek aan zwembad de Melanen is de ligging midden in de bossen. Op de zonneweide is volop ruimte om heerlijk te zonnebaden of juist lekker sportief te zijn. Wij verhuren comfortabele ligbedden.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het is van maandag t/m zondag op verschillende tijden mogelijk om recreatief te zwemmen bij Zwembad de Melanen.


Bent u daadwerkelijk van plan dit zwembad te bezoeken? Controleer dan alvorens uw bezoek de actuele openingstijden op de officiŽle website.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Recreatief zwemmen Ä5,-

Tot en met 3 jaar gratis

 


0 Recensies over Zwembad De Melanen

Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Melanen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Melanen te melden