Zwembad De Melanen

Dagje uit Zwembad De Melanen

Zwembad De Melanen biedt een verwarmd buitenzwembad waar iedereen volop kan genieten. Met 6 banen van elk 25 meter lang is er ruimte voor ongestoord baantjes zwemmen. Daarnaast beschikt het zwembad over aparte springbassins van 4 meter diep, voor zowel de hoge- als lage duikplank.


Zwemmen met zonsondergang


Naast het wedstrijdbad bevindt zich een groot recreatiebad dat geleidelijk afloopt van 40 cm naar 140 cm diepte. Ideaal voor kinderen die nog aan het leren zijn zwemmen, of voor zwemmers die liever af en toe met hun voeten de bodem kunnen voelen. Speciaal voor de kinderen is er een eigen eiland met twee glijbanen.


Voor de allerkleinsten is er een apart kleuterbad, gelegen op een rustig deel van de zonneweide. Dit deel krijgt al vroeg in de ochtend volop zonlicht en er zijn ook schaduwplekken beschikbaar indien gewenst. Een uniek aspect van Zwembad De Melanen is de ligging midden in de bossen. Op de zonneweide is er ruimte in overvloed om te zonnebaden of actief te zijn. Comfortabele ligbedden zijn te huur voor degenen die willen ontspannen.

 

Prijzen

Recreatief zwemmen vanaf 7 jaar €6,40

Recreatief zwemmen 4 t/m 6 jaar €5,70

Recreatief zwemmen 0 t/m 3 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Melanen?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Melanen te melden