Museum Klok & Peel

(5/5)  2 recensies

Museum Klok en Peel biedt voor jong en oud een uniek dagje uit! Weer of geen weer, men kan zich prima vermaken in het museum en niet te vergeten in de museumtuin.

 


Naast de collectie van klokken en bellen toont het museum alles wat leefde en leeft in de Peel. In het museum vindt u een complete mammoet (skelet) op de afdeling paleontologie. Twee walvisskeletten uit het Mioceen en vele fossiele vondsten. Verder is er een afdeling amfibieën, reptielen en een insectarium met een geweldige vlindercollectie en informatie over de teek. In de vogelafdeling ziet en hoort u veel vogels die vroeger in de Peel voorkwamen, en vogels die er nu nog steeds te horen zijn. In de nieuwe sfeervolle vleermuisafdeling kunt u er achter komen dat een vleermuis erg nuttig kan zijn. Op de afdeling zoogdieren kunt u oog in oog staan met een vossenkolonie in een fraaie vloervitrine. Er worden diverse films vertoond over het dierenleven in de Peel.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 09:30 tot 17:00 uur

Zaterdag t/m maandag 13:00 tot 17:00 uur

Feestdagen 13:00 tot 17:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 18 jaar €10,-

Kinderen 4 t/m 18 jaar €5,-

Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis

Museumkaart gratis

CJP €8,-

 


2 Recensies over Museum Klok & Peel

(Pagina 1 van 1)

 

"Geweldig voor klein en groot, super aardige vrijwilligers"

Natascha   -   13-02-2018

13-02-2018

"Geweldig voor klein en groot, super aardige vrijwilligers"

In het klokken gedeelte troffen wij een hele aardige en betrokken vrijwilliger aan, die alles zeer goed uitlegde en erg aardig was voor de kinderen. Hij begon net aan een rondleiding, we mochten mee klokkenluiden en alles werd heel duidelijk uitgelegd en er werd ook echt de tijd genomen. Super gewoon. Ook het Peel gedeelte was erg leuk en leerzaam. Alles wordt mooi tentoongesteld. In de zomer heerlijk genoten van de tuin, waar ook vanalles toe doen en zien was. We zijn afgelopen zomer geweest.

Lees verder  


"Geschikt voor alle leeftijden en er is altijd wat te doen"

Jan   -   17-02-2017

17-02-2017

"Geschikt voor alle leeftijden en er is altijd wat te doen"

Het Peel Mysterie is gaaf.


Hoeveel sterren geef jij Museum Klok & Peel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Museum Klok & Peel te melden