Museum De Acht Zaligheden

(5/5)  1 recensies

Het pareltje van de Kempen bevindt zich aan de Kapelweg in Eersel. Een authentieke Kempische boerderij met heerlijke moestuin, geurige kruidentuin en rustgevende boomgaard. Hier liggen de wortels van de hedendaagse Kempenaar die zich in de loop der jaren ontwikkelde van keuterboer tot agrarisch manager en van smokkelaar tot sigarenindustrieel.
Het museum is niet alleen geschikt om individueel te bezoeken, maar ook zeer aantrekkelijk voor groepen als families, vrienden of collega’s. Speciaal voor deze groepen is er de interactieve MuseumSnuffel. Kennis, kunde, teamwork en inspanning zijn vereist om deze speurtocht tot een goed einde te brengen. De ideale manier om elkaar op informele wijze beter te leren kennen in een inspirerende culturele omgeving.  


Liever op pad te voet door de mooie natuur? Dan is de Smokkelwandeling een echte aanrader. Gedurende deze gezellige wandeling, o.l.v. een kundige gids, komt u alles te weten over het smokkelen van weleer. Hij vertelt o.a. anekdotes over kraaienpoten en ontsnappingen d.m.v. de smokkelklomp. Leuk en leerzaam! Voor groepen vanaf 8 personen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur


2e paasdag, 2e pinksterdag, Hemelvaart en 2e Kerstdag van 13:00 tot 17:00 uur

Gesloten zaterdag t/m maandag met Carnaval, 1e Kerstdag en nieuwsjaarsdag

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €6,50

Jeugd 13 t/m 18 jaar €2,50

Kinderen t/m 12 jaar gratis

Museumkaart gratis

 


1 Recensies over Museum De Acht Zaligheden

(Pagina 1 van 1)

 

"Geweldig de sfeer en de nostalgie. Als een warm bad. "

August   -   05-02-2020

05-02-2020

"Geweldig de sfeer en de nostalgie. Als een warm bad. "

De ontvangst en de vriendelijkheid van de vrijwilligers is heerlijk Brabants. Mis dit niet. De collectie geeft een voortreffelijk beeld van hoe het ooit was en hetgeen onze kinderen absoluut moeten weten.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Museum De Acht Zaligheden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Museum De Acht Zaligheden te melden