Kinderboerderij Voorschoten

(3.8/5)  6 recensies

De kinderboerderij gevestigd in het hart van wandelpark Rosenburgh aan de zuidzijde van Voorschoten. Een klein stukje lopen verder ligt het gezellige Theehuis Jansland. De locatie is uitstekend te bereiken te voet, per fiets en met de auto. Om alle doelgroepen met elkaar in contact te brengen organiseren ze allerlei activiteiten voor jong en oud!

 Op de kinderboerderij verblijven allerlei dieren. Kippen, geiten, vogels, schapen, herten, shetlandpony’s, konijnen, cavia’s en een trotse pauw. Genoeg dieren om te aaien, naar te kijken en luisteren. Ook Dora het huisvarkentje kun je tegenkomen op de boerderij. En in de hal vindt u verse eitjes van de kippen en honing van de imker van de kinderboerderij.

 

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur uur

Zondag van 12:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Entree is gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


6 Recensies over Kinderboerderij Voorschoten

(Pagina 1 van 1)

 

"absoluut een aanrader"

natalie   -   09-04-2017

09-04-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"absoluut een aanrader"

Heel vrijblijvend en leerzaam opgezet met heel veel knuffelmogelijkheid. Grote variatie aan dieren, groene omgeving met veel parkeermogelijkheid voor zowel auto's als fietsen. Vriendelijk personeel wat makkelijk te benaderen is. Verzorgde uitstraling.

Lees verder  


Claudia   -   14-03-2016

14-03-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Wat een geweldige kinderboerderij! De ochtendactiviteit (woensdag, vrijdag en tijdens schoolvakanties) is echt een aanrader voor alle kinderendie van dieren houden! Het wordt zo leuk gedaan! En ook heel leerzaam! Het staat bij ons nu voortaan als vaste vakantieactiviteit in de agenda!

Lees verder  


Marijke   -   11-08-2013

11-08-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

Leuke, gezellige kindvriendelijke kinderboerderij. Alle dieren mogen geaaid en / of gevoerd worden. De boer is altijd bereid om uitleg te geven. Er is tevens een grote weide met herten.

Lees verder  


Debby   -   10-08-2013

10-08-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

Wij zijn donderdag naar de kinderboerderij in Voorschoten geweest. Het was naar mijn idee wat moeilijk te vinden. Toen we daar aankwamen wisten de kinderen meteen waar ze naartoe konden, want die waren er al een paar keer geweest. Het leuke aan de kinderboerderij was dat je bij alle dieren mocht. En je mocht ook de konijnen, cavia's en baby eendjes vasthouden. Een beetje een rommelige maar leuke kinderboerderij!

Lees verder  


Ramon Dekker   -   17-04-2013

17-04-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

De kinderboerderij is vrij simpel opgezet met voornamelijk veel buiten pret. Er zijn schapen, geiten en ezels om te aaien en er is een kinder speelplaatsje. Vooral de geiten weide is leuk omdat je hier ook de hokken in kan om de kleine geitjes te aaien. Er is ook een klein binnen verblijf waar konijnen zitten die ook na 15:00 geaaid kunnen worden.

Lees verder  


Denise   -   24-05-2010

24-05-2010

Trust Score:

Reageer op deze review

Goed verzorgde kinderboerderij in een groene omgeving.Er zijn o.a ezels, geiten, schapen, kalfjes,varkens,konijnen, cavia's,pauwen, kippen en hoenen. De kinderen mogen na 15.00 uur knuffelen met de konijntjes.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Kinderboerderij Voorschoten?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

25 kinderboerderijen voor een leuk dagje uit met de familie

25 kinderboerderijen voor een leuk dagje uit met de familie

Ben je op zoek naar een fijn dagje uit met de familie in deze warme maanden? Bekijk dan onze tips!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Kinderboerderij Voorschoten te melden