Valkhof Museum

(3.5/5)  2 recensies

Liefhebbers van kunst en archeologie zijn aan het juiste adres bij Valkhof Museum. In het hart van Nijmegen ontdek je alles over archeologie, oude en moderne kunst. Natuurlijk is er volop aandacht voor de Romeinse stukken, die tot de fraaiste van Nederland behoren. Vier eeuwen lang was Nijmegen de grootste en belangrijkste vestigingsplaats van de Romeinen in ons land. De talloze vondsten uit die tijd laten zien hoe militairen en burgers hier toen leefden.


Tekenkunst


Drie tot vier keer per jaar zijn er grote wisseltentoonstelling te zien. Deze tentoonstellingen hebben als vertrekpunt de eigen omgeving en lokale samenleving.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €10,00

Jeugd 13 t/m 17 jaar €5,00

Kinderen t/m 12 jaar gratis

CJP, Studenten €5,00

Museumkaart gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Valkhof Museum

(Pagina 1 van 1)

 

"geen fijne tijd gehad!"

Anna   -   13-06-2022

13-06-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"geen fijne tijd gehad!"

ik ben zelf een grote liefhebber van museums! maar, ik vond dit museum echt vreselijk! ik kwam daar binnen en de medewerkers waren zeer vriendelijk tegen mij (dat is het enige hoogtepunt van dit museum en vandaar dat ze 2 sterren ipv 1 ster krijgen). al snel merkte ik dat het erg erg benauwd was en ik begon helemaal te zweten. ik vond de moderne kunst gedeelte echt saai en heel onduidelijk (er was geen enkele context bij de 'kunstwerken'!!!) er waren wel mooie dingen uit de middeleeuwen maar daar bleef het ook wel bij. over de cafe gesproken was het echt veel te duur. ik heb op internet gelezen dat mensen hier gemiddeld 2.5 uur hier blijven, maar ik bleef er net 1.5 uur! mvg, anne

Lees verder  


"Aanrader, wat een prachtig museum!"

Haico   -   11-10-2019

11-10-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Aanrader, wat een prachtig museum!"

Wij hebben genoten van een heerlijk dagje naar het Valkhof museum! Het is een fijn ruim museum in een mooi licht gebouw. De tentoonstellingen zijn ontzettend interessant om te bekijken. Vooral over Nijmegen en de Romeinen. Na één bezoek eigenlijk nog niet uitgekeken dus we komen snel terug.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Valkhof Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Valkhof Museum te melden