Avonturenpark Valdeludo

Ontdek Valdeludo... hét avonturenpark van Limburg waar kinderen kunnen ravotten, klimmen en klauteren, spetteren, hutten bouwen en nog veel meer! Met stoere attracties en unieke speeltoestellen bezit Valdeludo alle ingrediënten voor een avontuurlijk dagje uit, zonder de gebruikelijke decibels van een binnenspeeltuin. Leuk voor de kinderen, fijn voor de ouders!


Valdeludo springen


Test je off-road rijvaardigheid in de elektrische jeeps, overwin je hoogtevrees in het hoogteparcours en het net-adventure, ga de strijd aan in de lasergame arena, of doe mee met de BMX- en timmerworkshops. Slechts een kleine selectie uit het verrassende aanbod van Valdeludo!


Jeep Parcours


Ouders kunnen meedoen met veel activiteiten, of natuurlijk lekker genieten op het centraal gelegen terras. Alle ouders ontvangen bij de entree een tegoedbon voor een kopje koffie/thee en iets lekkers! Ook heeft Valdeludo speciale arrangementen voor kinderfeestjes, familie-uitjes en schoolreisjes. Reserveer jouw kaartjes eenvoudig online met korting en kom binnenkort op avontuur!


Valdeludo is geopend bij goed weer en gesloten bij slecht weer, bekijk voor bezoek altijd eerst de actuele openingstijden!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag 13:00 tot 18:00 uur

Zaterdag, zondag en vakanties 10:00 tot 18:00 uur


Valdeludo is geopend bij goed weer en gesloten bij slecht weer, bekijk voor bezoek altijd eerst de actuele openingstijden!

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tot 90cm gratis

Kinderen €9,95

Volwassenen €9,95

65+ en mindervaliden €8,95

 


0 Recensies over Avonturenpark Valdeludo

Hoeveel sterren geef jij Avonturenpark Valdeludo?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Avonturenpark Valdeludo te melden