Ballorig Tilburg

Kom spelen bij de leukste binnenspeeltuin van Nederland: Ballorig! Je vindt hier sportieve en uitdagende speeltoestellen voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Ze kunnen o.a. op avontuur in het labyrint, racen van de grote glijbanen en een duik nemen in de ballenbak. Voor kinderen tot 5 jaar is er een aparte speelruimte waar ze veilig kunnen spelen en ontdekken. Voor alle leeftijden is er genoeg te beleven, Ballorig verbindt en is een plek waar nieuwe vriendschappen worden gesloten. Benieuwd naar alle speeltoestellen? Kom gezellig langs met je kinderen en ontdek wat we nog meer te bieden hebben. Beleef samen een dag vol speelplezier bij Ballorig.


Van maandag tot en met vrijdag geldt er een speciaal peuterochtend tarief. Het is ook mogelijk om een onvergetelijk kinderfeestje of schoolreisje te reserveren. Naast spelen kan je ook even tot rust komen in de horecagelegenheid met heerlijke maaltijden/snacks en drankjes.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 09:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree van 1 t/m 12 jaar online €9,50

Entree van 1 t/m 12 jaar aan de kassa €9,95

Kinderen tot 1 jaar gratis

Peuterochtend €5,50 (t/m 3 jaar) Dit geldt niet in de weekenden, feestdagen en de vakanties

Ouders en begeleiders vanaf 18 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Ballorig Tilburg

Hoeveel sterren geef jij Ballorig Tilburg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Ballorig Tilburg te melden