Kok Experience Speelparadijs

(4/5)  1 recensies

Een van de leukste binnen- en buiten speelparadijs op de Veluwe vind je bij Kok Experience in Harderwijk. Een avontuurlijke binnenspeeltuin van 1000 m2 waar veel te ontdekken valt voor jonge en oudere kinderen. Lekker duiken in de ballenbak, roetsjen van de glijbaan of springen op de trampoline. Of wat dacht je van een gigantische vulkaan met glijbaan of uitdagende klimtorens? De binnenspeeltuin is zo ingericht dat de kleintjes in een speciale peuterhoek rustig kunnen spelen en jij als ouder goed overzicht kunt houden.

 

En ook in de buitenspeeltuin van 1000 m2 kunnen kinderen heel veel plezier beleven! Springen op de airtrampoline, klimmen op de klimtorens en spelen met de konijnen. De speeltoestellen staan op zacht kunstgras en de hele buitenspeeltuin wordt omgeven door een hoog hek.

 

Naast al het speelplezier van Kok Experience Speelparadijs kun je bij Kok Experience ook nog heerlijk eten in het Kok Experience Restaurant, Lasergamen bij de Kok Experience Lasergame en de allernieuwste films bekijken bij Kok CinemaxX.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Ma. t/m vr.  09:30 tot 18:00 uur

Za. en zo. 10:00 tot 18:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Baby’s gratis

Kinderen 1 t/m 15 jaar €7,50

Volwassenen gratis

Rolstoelgebruikers gratis

Parkeren gratis

 


1 Recensies over Kok Experience Speelparadijs

(Pagina 1 van 1)

 

"Niet al te groot, wel heel netjes"

BZ   -   22-01-2017

22-01-2017

"Niet al te groot, wel heel netjes"

Het speelgedeelte is niet supergroot, wel overzichtelijk. Een nadeel vind ik dat je op de comfortabele lange bank met de rug naar het speelgedeelte zit. Anders wordt het een stoel. Het speelgedeelte grenst aan een normaal restaurant, best handig! Ook is er een buitenspeeltuintje. De toiletten zijn schoon en modern. Op de menukaart best veel keuze. Er zit in hetzelfde gebouw verder nog een bioscoop en een lasergame-doolhof. Mis wel die leuke extra's, zoals fietsjes (er zijn wel loopautootjes), elektrische autootjes, monorailtje, treintje, mini tennisveldje of zoiets......zeg maar wat, hoor....

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Kok Experience Speelparadijs?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kok Experience Speelparadijs te melden