AGORA Theater Lelystad

In het vernieuwde stadshart van Lelystad staat het AGORA Theater. Het imposante pand is knaloranje en neemt hierdoor een opvallende plek in. Met zo’n 140 voorstellingen per jaar in de genres cabaret, toneel, kindertheater, dans, klassieke muziek en musical & show, kan het als een van de grotere theaters worden beschouwd. In de grote zaal van het theater is plek voor 750 personen.


Speciaal voor de jongste theaterbezoekers is er jaarlijks een uitgebreid AGORA Kids programma, bomvol heerlijke familievoorstellingen.




Agora Theater, Bioscoop & Congrescentrum is een culturele onderneming in Lelystad. Het prachtige, kleurrijke en spraakmakende gebouw vormt het ideale decor voor theater, bioscoop, congressen, vergaderingen en bedrijfsfeesten.


De missie van Agora Lelystad is: 

“Een herkenbaar en dynamisch podium dat mensen raakt, verbindt en een extra beleving toevoegt aan het dagelijks bestaan”

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

AGORA Theater gaat 1 uur voor aanvang van de voorstelling open.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over AGORA Theater Lelystad

Hoeveel sterren geef jij AGORA Theater Lelystad?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van AGORA Theater Lelystad te melden