Astra Theater

De Astra Bioscoop is geopend in 1958 en in 1988 uitgebreid met een tweede zaal. Aan zitcomfort, luchtbehandeling en techniek wordt ruim aandacht besteed. Beeld en geluid genieten hoge prioriteit. En beide zalen zijn voorzien van een airconditioning zodat u zomers lekker aangenaam van de film kunt genieten.


Digitale-3D projectie

Beide zalen van Astra Service Bioscopen zijn uitgerust met de allernieuwste techniek, namelijk het digitale-3D projectie systeem. Het digitale 3D-systeem onderscheidt zich duidelijk van het systeem wat we allemaal nog wel kennen uit de jaren tachtig: Toen waren de 3D-scenes meestal donker van kleur, niet al te lang, en kreeg men een kartonnen brilletje op. Nu is de film van de eerste tot de laatste minuut drie dimensionaal en spat de film werkelijk van het scherm af. En verder is het kartonnen brilletje met rood/groene glazen vervangen door een trendy uitziende “zonnebril”.


Zaal 1 is uitgerust met een DataSat 7.1 installatie voor een optimale geluidsbeleving, dit komt ondermeer door de extra surroundspeakers en subwoofers die ze hebben geplaatst op ode surroundkanalen. Zaal 2 is uitgerust met een Dolby Geluidsprocessor die voor een optimale 7.1 geluidsbeleving zorgt. De bioscoop bevindt zich in het centrum van Klazienaveen (gemeente Emmen) met een groot en gratis parkeerterrein voor de deur. De bioscoop is prima toegankelijk voor invallide mensen en een invallide toillet is aanwezig.


Service-systeem

Een hapje of een drankje tijdens de film zonder je stoel uit te hoeven? Dat kan! Astra onderscheidt zich van andere bioscopen door het service-systeem. Dat houdt in dat de bezoeker de door haar of hem gewenste consumpties uit het rijke assortiment kan bestellen en laten brengen. Kortom, service!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Avondprijzen:

  • Ticket: €12,00
  • Ticket 3D-film: €13,00 (Excl. 3D bril Zaal 1)
  • 65+ avondvoorstellingen: €9,50 
  • CJP-pas* avondvoorstellingen: €9,50


Middagprijzen:

Ticket: €8,00

Ticket 3D-film: €9,00 (Excl. 3D bril Zaal 1)

65+ middagvoorstellingen: €6,50 

CJP-pas* middagvoorstellingen: € 6,50 


*Het CJP-tarief is geldig van maandag t/m vrijdagmiddag.

 


0 Recensies over Astra Theater

Hoeveel sterren geef jij Astra Theater?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Astra Theater te melden