Avontura Delft

(3.7/5)  6 recensies

Waar je ook kijkt, bij Avontura Delft zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag heel veel speelplezier! Klauter naar boven op de klimvulkaan voor een mooi uitzicht over het hele speelparadijs! Even iets anders doen? Speel één van de leuke interactieve games.


Bij Avontura is het anders dan anders. Hier ben je aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Delft, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Okke en Pi staan te wachten om met jou en je vriendjes te spelen en samen op avontuur te gaan. Want hier beleef je de leukste avonturen! Dat komt omdat er héél veel te doen is, wat je ook leuk vindt.


Een sportplein waar je kunt voetballen of basketballen Een klauterplein waar je een enorm bouwwerk kunt beklimmen Extra hoge trampolines Ballenkannonnen op het ballenplein Begint het al te kriebelen? Wacht dan niet langer en kom snel een kijkje nemen! Ouders en grootouders mogen natuurlijk mee, zij kunnen gratis naar binnen en op het grote horecaterras is genoeg plek. Hier staan picknicktafels en (lounge)banken en er is lekkere koffie en gratis wifi. Lekker relaxen, terwijl de kinderen ongestoord spelen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9:00 t/m 18:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen van 1 jaar en ouder €7,75

Volwassenen en baby's van 0 jaar gratis

 


6 Recensies over Avontura Delft

(Pagina 1 van 1)

 

"Geen fijne ervaring"

Jan dansen   -   18-01-2021

18-01-2021

"Geen fijne ervaring"

T is zeer benauwd binnen Personeel heeft geen toezicht op de kinderen Geen vriendelijk Personeel


"Leuke, overzichtelijke speeltuin"

Syl   -   12-09-2018

12-09-2018

"Leuke, overzichtelijke speeltuin"

Goed: ruim opgezet, diverse speelhoeken (er wed regelmatig omgeroepen dat de grote kids niet in peuter plein mochten, daar wordt ook niet altijd opgelet). Minder goed: zeer lange wachtrij (tip: zelf service, zie bv ballorig in s gravenzande), glijbaan met vier naast elkaar: erg stroef, banden baan glijdt bijna niet).

Lees verder  


"Te weinig personeel"

marion maat de vos   -   24-12-2017

24-12-2017

"Te weinig personeel"

Ik ben afgelopen vrijdag (22 dec 2017) met 3 oppaskinderen bij jullie wezen spelen. Lekker rustig voor de kinderen maar voor de ouders lange wachttijden om bij de balie iets te bestellen. Er was veel te weinig personeel !!!! Er stond er 1 in de keuken en 1 achter de balie maar die moest ook bij de kassa staan!! Heb 5 minuten mogen wachten om koffie te bestellen en bij het ophalen van het eten ook te lang moeten wachten tot het doorgegeven werd. Of er stonden mensen te wachten bij de ingang of er stonden mensen te wachten om iets te bestellen en nog maar niet te spreken over iemand op de werkvloer die de volle karren met vaat weg kon brengen. Op een gegeven moment ging zelfs de helft van de verlichting uit en was het vooral in het peuterhoekje erg donker. Pas na een paar minuten ging alle verlichting weer aan. Een dikke 10 van de kinderen en een 5 van deze oppasouder. Volgende keer beter hoop ik!

Lees verder  


"Leuk en schoon"

Inge   -   21-10-2017

21-10-2017

"Leuk en schoon"

het is er erg schoon


"Gezellige plek voor kinderen én ouders!"

Suzanne   -   31-07-2017

31-07-2017

"Gezellige plek voor kinderen én ouders!"

Een heerlijke plek voor de kinderen om te spelen en om als ouder lekker een kopje koffie te drinken en een broodje te eten. Er zijn speeltoestellen voor alle leeftijden, sommigen wat spannender dan anderen. Kortom: voor iedereen wat wils! Pluspunt vind ik de ruime opzet van de toestellen, waardoor je als ouder gewoon mee kan! Het vriendelijke personeel maakt de dag compleet! Ik kom er graag terug.

Lees verder  


"geweldig "

kim   -   08-03-2017

08-03-2017

"geweldig "

schoon, groot en overzichtelijk ! top indoor voor klein en groot !


Hoeveel sterren geef jij Avontura Delft?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Avontura Delft te melden