Grand Café Restaurant Westewind

(1.9/5)  9 recensies

Aan de boulevard in Scheveningen, onder het Kurhaus vind je Restaurant Westewind. Een knus restaurant, met uitzicht op zee. Westewind is gezellig, speels ingericht met een moderne open haard en op tafel kleurige kaarsenhouders. Zowel het bedienend personeel als de koks doen hun uiterste best om Westewind net dat beetje extra te geven.

Op de achtergrond klinkt vooral rustige, jazzy muziek en in het weekend verzorgen de live dj’s de muziek. Op maandag avond is Westewind de perfecte plek om bij te komen van het weekend met live Jazz. Het resultaat is een ontspannen sfeer, een plek waar u even tot rust komt en kan genieten

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Ma.t/m za. vanaf 10.00 uur.

Zo. vanaf 09.00 uur.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Menuprijs €20,90

Gem. prijs hoofdgerecht €17,00

 


9 Recensies over Grand Café Restaurant Westewind

(Pagina 1 van 1)

 

"klantonvriendelijk ontbijt"

veen   -   10-12-2018

10-12-2018

"klantonvriendelijk ontbijt"

Ontbijt zelf is prima, voor 10,00 maar wat ze er niet bij vermelden is dat er geen koffie thee enz bij inzit. Huh hoezo?? dat hoort toch gewoon bij een ontbijt?? Nee werd verteld want de 1 wil koffie en de ander cappacino en dan weer een bepaald soort thee.... Ja en?? ik vond het super klantonvriendelijk nog nooit meegemaakt...een ontbijt zonder koffie thee e.d Dat moet je dan weer apart bestellen en uiteraard dik voor betalen. Echt belachelijk. Doe dan gewoon koffie thee melk en jus d'orange er bij en als mensen dan een lcappacino oi.d willen daar dan voor betalen... Leuk lokkertje buiten...ontbijt voor een tientje!! Niet dus! En bij de buren en alle andere strandtenten wel een tientje met koffie jus thee en alles er bij in... wat ook normaal is... Dus gewoon even doorlopen naar de buren voor een ontbijt!

Lees verder  


"Lekker gegeten & hele vriendelijke bediening!"

Noortje   -   04-05-2018

04-05-2018

"Lekker gegeten & hele vriendelijke bediening!"

Wij hebben hier prima gegeten. Herkennen ons niet in de mindere reviews!!


"Eten prima. Na 2 keer teruggestuurd"

J.w   -   20-05-2017

20-05-2017

"Eten prima. Na 2 keer teruggestuurd"

Let op de garing van je biefstuk. Medium rare besteld, tot 2 keer toe well done gekregen. Was volgens de chef echt medium rare.


"Slecht"

Max   -   27-04-2017

27-04-2017

"Slecht"

Proberen je op kosten te jagen. Eten belabberd. Bediening schold elkaar uit.


"Zeer teleurstellend"

R.van Leeuwen   -   23-04-2017

23-04-2017

"Zeer teleurstellend"

Twee keer aangegeven dat vlees zeer slecht is. Zelfs onze hond had deze spareribs niet gegeten.


Ray Klos   -   05-12-2016

05-12-2016

Gister 4 december gegeten met mijn vriendin, stokbrood besteld en een paar minuten later al het voorgerecht, na het voorgerecht bijna 45 min moeten wachten op het hoofdgerecht. Vlees wordt op een broodplank geserveerd, vlees koud, niet doorgebakken wat wij hadden aangegeven, vlees was niet te eten. Bij het afrekenen deze klacht gemeld, bedienden ging overleggen met de manager, 5 min later kwam de bediender terug met de mededeling dat ze geen korting geven. Wij gaan veel uit eten maar dit restaurant zal ik nooit meer gaan eten. Kortom 1 van de slechte re staunts van Scheveningen.

Lees verder  


Hans Wagner   -   21-10-2012

21-10-2012

Wilden op zaterdagavond met een groep nog een drankje pakken en vonden Het Grand Cafe Westewind. De bediening antwoordde op de vraag welke Whisky's ze hadden met "Best wel veel". Ben maar zelf maar gaan kijken keuze viel mee. Beste merk JW Black Label. Terug aan onze tafel bestelde ik een glas JW Black Label, puur, zonder ijs maar met een glas water. Zoals het hoort. Bediening vroeg "Spa rood of Spa blauw?" Ik moest mijn lachen inhouden en zei nou een glaasje kraanwater. Nou dat was niet mogelijk dat serveerden ze niet. Op aandringen ging ze het navragen en meldde dat zij geen kraanwater schenken. Toen zei ik dan ook geen Whisky. En zei dat het vreemd was want ze serveerden immers ook ijsblokjes. Heeft ze het brutale lef nog te vragen of ik wat anders wil. Nee dus zei ik en we rekenden de overige drankjes af en bleven geen seconde langer. Wie geen omzet wil maken in deze tijd gaat het of te goed of is heel erg dom..

Lees verder  


Els   -   08-07-2012

08-07-2012

Vandaag gaan ontbijten. Een dikke pluim voor de royale keuze en het lekkere ontbijt. Vriendelijke bediening en propere zaak. Hier komen we zeker terug van het ontbijt!

Lees verder  


Ramon Weijers   -   18-06-2011

18-06-2011

Vandaag voor de eerste keer bij dit restaurant gegeten, maar dit was tevens de laatste keer! Wat een ballentent. Het bier was niet te drinken door een probleem met de leiding. Wij hebben ander bier gekregen maar het bier werd nog steeds aan andere bezoekers geschonken. En dan het eten. Ik ben een echte liefhebber van sate van de haas. Maar bij deze toko was het echt niet te vreten. Alsof je een hap stront nam. Ik kom hier nooit meer terug, al hebben ze wel een paar lekkere wijven rondlopen met flinke tetten!

Lees verder  


jos   -   17-01-2011

17-01-2011

echte Yuppie tent. Nog nooit zoveel 35 plusser bij elkaar gezien met twee blonde kinderen.


Hoeveel sterren geef jij Grand Café Restaurant Westewind?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Grand Café Restaurant Westewind te melden