Zwembad de Woldzoom

Zwembad de Woldzoom is een openluchtbad wat bestaat uit meerdere zwembaden. Het 25m bad is het ideaal om baantjes te trekken. Tevens beschikt dit bad over een hoge en lage duikplank en een mooie glijbaan. Het Instructiebad is uitermate geschikt voor kinderen zonder zwemdiploma. De waterdiepte variërt hier namelijk van 20cm tot 1.20 doormiddel van een lijn wordt het ondiepe gescheiden van het diepe gedeelte. Het Peuterbad is voor de allerkleinsten onder ons en is voorzien van een glijbaantje.


Neem een frisse duik in het water

 

Verder beschikt de Woldzoom over een zonneweide welke is voorzien van een Airtrampoline, Jungle Play speeltuin en Volleybalnet/Voetbaldoel. Ook is er een groot terras voor het nuttigen van een kopje koffie, thee of frisdrank.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Personen t/m 17 jaar €3,00

Personen 18 jaar en ouder €4,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad de Woldzoom

Hoeveel sterren geef jij Zwembad de Woldzoom?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad de Woldzoom te melden