Openluchtzwembad De Barkhoorn

(5/5)  1 recensies

De zwembaden De barkhoorn en Moekesgat zijn een begrip in Zuidoost Groningen, het geheel wordt geëxploiteerd door de gemeente Vlagtwedde, en hebben beide drie bassins. In beide baden is een kiosk aanwezig voor de verkoop van diverse versnaperingen.

 

Vrouw zwemt in het water


Het diepe bassins beschikken over een hoge en een lage duikplank, de ondiepe bassins beschikken over een waterglijbaan. Tevens zijn er diverse matten/spelmaterialen aanwezig in de ondiepe bassins.

 

De zwembaden beschikken daarnaast over een ruime kleedgelegenheid (dames/heren gescheiden), verwarmde douches, toiletten en een ruime parkeerplaats voor zowel auto als fiets.Op de zwembadcomplexen zijn grote ligweides aanwezig met een speeltuin voor de kinderen en een voetbalveldje.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Openluchtzwembad De Barkhoorn

(Pagina 1 van 1)

 

"Fantastisc heerlijk"

Anneke   -   16-03-2024

16-03-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

"Fantastisc heerlijk"

Je voelt je elke dag welkom


Hoeveel sterren geef jij Openluchtzwembad De Barkhoorn?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Openluchtzwembad De Barkhoorn te melden