Fort escape op Fort Bij Vechten

De rage van dit moment: Escape Room. Maar Fort events gaan over de top met: Fort Escape in het historische Fort bij Vechten in Bunnik. Mysterieuze escaperooms, afgewisseld met uitdagende en actieve (buiten)opdrachten op het fort. Zeer geschikt voor grote groepen! De verschillende teams worden uitgerust met een analoge speltas en digitale tablet om de juiste route dwars door het historisch Fort te ontdekken. Historisch oud en digitaal nieuw ontmoeten elkaar in deze bizarre Escape Game.


Een ontsnapping binnen 3 uur. Dat is de opdracht! Weten jullie uit handen te blijven van Kolonel Vredestein? In dit totaalprogramma vormen logisch nadenken en samenwerking de sleutel tot de ontsnapping. Lukt het u door het juist oplossen van o.a. puzzels, opdrachten en raadsels in drie zones, uiteindelijk te ontsnappen aan een dreigende ondergang? Beleef een onvergetelijk, spannend en vaak hilarisch ontsnappingsspel dat u niet snel zal vergeten! En dat komt ook zeker door de locatie!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

T/m 30 personen €1485,00

31 – 44 personen € 49,50 p.p.

45 – 59 personen € 47,50 p.p.

60 – 74 personen € 43,50 p.p.

> 75 personen € 39,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fort escape op Fort Bij Vechten

Hoeveel sterren geef jij Fort escape op Fort Bij Vechten?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Fort escape op Fort Bij Vechten te melden