Bounz Apeldoorn

Bounz® Apeldoorn is leuk, sportief en betrokken. Bij Bounz® brengen ze trampolinespringen naar een volgend niveau. Bounz® is een uniek concept waarmee trampolinespringen in een 3-dimensionale, creatieve en sociale sport verandert. De Bounz® Arena bestaat uit 32 aaneengeschakelde trampolines, een tumblingbaan én rondom schuine wanden van trampolines. Bij Bounz® Apeldoorn beschikken ze ook nog over een kleinere arena, wat het totaal aantal trampolines op maar liefst 44 brengt!

 

Bounz® Party’s, Bounz® 4 Schoolz, Bounz® Fit & Fun, Dodgeball, Training of Vrij springen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bounz® is speels, maar ook een uitdaging voor de geoefende sporter. Daarnaast ondersteunt Bounz® projecten in de buurt, met name gericht op jongeren en bewegen.

 

Momenteel zijn er Bounz® in Almelo, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Beverwijk (tijdelijk gesloten), Deventer, Eindhoven-Best, Enschede en Nijmegen. Er is ook een Bounz® Arena bij het vakantieresort Hof van Saksen.

 

Hoe werkt Bounz®?

De Bounz® Arena bestaat uit aangeschakelde trampolines die een groot horizontaal vlak vormen en rondom het hele veld trampolines in verticale stand waardoor er een ‘gesloten veld’ ontstaat. Dit maakt de Bounz® Arena tot een veilige omgeving waar je niet van de trampoline af kunt vallen en de kans op blessures minimaal is.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Di. 15:00 tot 18:00 uur

Wo. 13:00 tot 18:00 uur

Do. 15:00 tot 18:00 uur

Za. 11:00 tot 18:00 uur

Zo. 11:00 tot 17:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Maandag tot en met vrijdag €7,00 p.p / p.u.

Zaterdag, zondag en feestdagen €8,00 p.p. / p.u.

 


0 Recensies over Bounz Apeldoorn

Hoeveel sterren geef jij Bounz Apeldoorn?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Bounz Apeldoorn te melden