Bounz Apeldoorn

Let op, vanwege het Corona virus kan het zijn dat dit uitje gesloten is.

Daarom heb je op het moment waarschijnlijk meer aan de tips die we op deze pagina voor je verzameld hebben.

 


Helaas is Bounz® Apeldoorn gesloten. Maar gelukkig zijn er nog veel meer uitjes de vinden in Apeldoorn en omgeving!


Bekijk: De leukste uitjes in Apeldoorn en omgeving


Bounz® Apeldoorn is leuk, sportief en betrokken. Bij Bounz® brengen ze trampolinespringen naar een volgend niveau. Bounz® is een uniek concept waarmee trampolinespringen in een 3-dimensionale, creatieve en sociale sport verandert. De Bounz® Arena bestaat uit 32 aaneengeschakelde trampolines, een tumblingbaan én rondom schuine wanden van trampolines. Bij Bounz® Apeldoorn beschikken ze ook nog over een kleinere arena, wat het totaal aantal trampolines op maar liefst 44 brengt!

 

Bounz® Party’s, Bounz® 4 Schoolz, Bounz® Fit & Fun, Dodgeball, Training of Vrij springen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bounz® is speels, maar ook een uitdaging voor de geoefende sporter. Daarnaast ondersteunt Bounz® projecten in de buurt, met name gericht op jongeren en bewegen.

  

Hoe werkt Bounz®?

De Bounz® Arena bestaat uit aangeschakelde trampolines die een groot horizontaal vlak vormen en rondom het hele veld trampolines in verticale stand waardoor er een ‘gesloten veld’ ontstaat. Dit maakt de Bounz® Arena tot een veilige omgeving waar je niet van de trampoline af kunt vallen en de kans op blessures minimaal is.

 

 


0 Recensies over Bounz Apeldoorn

Hoeveel sterren geef jij Bounz Apeldoorn?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Bounz Apeldoorn te melden