Zwembad de Dinge

Openluchtzwembad De Dinge heeft 3 zwembaden, namelijk een wedstrijdbad, recreatie-bad en een peuter/kleuterbad, alle baden hebben een minimale temperatuur van 22,5° Celcius. Het zwembad ligt in het tussengebied tussen Uithuizen en Uithuizermeeden en ligt tegen de bosrand van het Dingebos.

 

Het wedstrijdbassin heeft 5 banen en is 25 meter lang en heeft een hoge en lage duikplank. Dit bad is uitermate geschikt voor baantjes zwemmers en voor de "duikers" Als het erg druk is wordt er een lijn in het bad gelegd waardoor banenzwemmers niet tussen de spelende jeugd door hoeft. Kortom in het wedstrijdbassin is er voor elk wat wils. 

 

Kind zwemt in het buitenbad


Verder is er een verwarmd recreatie bad van 40x20 meter met een aflopende bodem van 40 cm naar 140 cm. Dit bad heeft een 40 meter lange waterglijbaan en 2 kleine waterglijbanen. In dit bad mag met matten en banden worden gespeeld en met eigen zelf meegebrachte zachte speelattributen.

 

het Peuterbad is afgeschermd van het recreatie-bad en is alleen toegankelijk voor de ouders/verzorgers van en kinderen tot 6 jaar. Het bad heeft leuke kindvriendelijke objecten om spelenderwijs kennis te maken met zwemmen en in het water zijn. 

 

Achter de baden is een speel/zonneweide waar men lekker kan zonnen, maar ook een balletje trappen of gewoon even bijpraten.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen tot 4 jaar gratis

Badkaart €5,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Zwembad de Dinge

Hoeveel sterren geef jij Zwembad de Dinge?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad de Dinge te melden