Zwembad de Breede

(5/5)  1 recensies

Zwembad de Breede ligt in het zichtsveld van de Breedeborg in Breede, nabij Warffum. Het zwembad heeft 2 baden, een recreatief wedstrijdbad en een peuterbad. Beide baden zijn verwarmd en hebben een minimum temperatuur van 22° Celcius.

 

Het recreatieve bad lijkt op de letter z en is opgedeeld door drijflijnen in 3 baden. Het eerste bad heeft een inloop en gaat van 20 tot 90 cm diepte. Verder heeft dit bad een "ijsberg" glijbaantje. Het tweede bad gaat van 90 cm naar 140 cm. In bad één en twee mag met matten en banden worden gespeeld. In deze beide baden mag niet gedoken worden. Het derde bad heeft een speciale springkuil voor de hoge en lage duikplank. Dit bad heeft 5 startblokken en is samen met bad 2 een wedstrijdbad. Door de opdeling van het bad in drieën is het duidelijk waar welke zwemmer zich het beste kan vermaken.  

 

Het peuterbad is stukje verder van het andere bad, waardoor de peuters/kleuters geen last van de jeugd hebben. Het bad heeft leuke kindvriendelijke objecten om spelenderwijs kennis te maken met zwemmen en in het water zijn.

 

Om beide baden is een speel- zonneweide waar men lekker kan zonnen, maar ook een balletje kan trappen of gewoon even bijpraten. Verder is er een basketbalveld en een tafeltennis tafel aanwezig.  

De kiosk verkoopt verschillende soorten snoep, ijs, drinken en heeft een eenvoudige keuken waar men patat en andere snacks kan bestellen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Van 29 april t/m 9 september

Maandag t/m vrijdag 07.00 tot 17.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag 18.30 tot 20.00 uur

Zaterdag 10.30 tot 17.00 uur

Zon- en feestdagen 13.00 tot 17.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Badkaart €4,85

Kinderen tot 4 jaar gratis

 


1 Recensies over Zwembad de Breede

(Pagina 1 van 1)

 

"Mooi bad, goed, vriendelijk, kundig personeel. Flexibel."

Jane   -   10-06-2018

10-06-2018

"Mooi bad, goed, vriendelijk, kundig personeel. Flexibel."

Verwacht geen luxe, alleen maar gezelligheid en zwemwater. Met een mooie zonneweide.


Hoeveel sterren geef jij Zwembad de Breede?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad de Breede te melden