Museum de Buitenplaats

Museum De Buitenplaats is er voor iedereen: van bezoekers met liefde voor kunst, tuinen, en muziek, tot liefhebbers van historische en moderne architectuur. Er valt hier genoeg te ontdekken!


Het museumpaviljoen is er het hele jaar voor de cultuurliefhebber. Met een eigen museumcollectie vol moderne kunst van na 1945 en afwisselende tentoonstellingen kijk je je ogen uit. Combineer jouw bezoek met het ontdekken van het zeventiende-eeuwse Nijsinghhuis. Dwaal rond en laat je verrassen door de prachtige tuin en rust daarna uit in het café met huisgemaakt gebak en een bakje koffie.


In de Museumtuin zijn verschillende beelden te bewonderen, onder meer van Lotta Blokker en Dorothé van Driel. In de tuin vind je verder een spiegelvijver, een appelboomgaard, een slangenmuur met rozen en druiven en spectaculaire bloemenborders.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Het museum is ook geopend op Paas- en Pinkstermaandag.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €15,00

Kinderen t/m 17 jaar gratis

Student €12,50

Mindervaliden €7,50



Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Museum de Buitenplaats

Hoeveel sterren geef jij Museum de Buitenplaats?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Museum de Buitenplaats te melden