Spa Loppersum

Spa Loppersum is een kuuroord en wellnesscentrum gelegen in het dorp Loppersum in de provincie Groningen. Het staat bekend om zijn ontspannende en therapeutische faciliteiten die gericht zijn op het verbeteren van het welzijn van de gasten.Het kuuroord biedt verschillende wellnessvoorzieningen, waaronder therapeutische baden, sauna's, stoombaden en ontspanningsruimtes. Gasten kunnen genieten van warmwaterbaden met jets en bubbelbaden die helpen bij het ontspannen van de spieren en het verminderen van stress. De sauna's en stoombaden bieden een warme en vochtige omgeving die helpt bij het reinigen van het lichaam en het bevorderen van de bloedsomloop.


Heerlijk je lichaam laten ontspannen door een dag naar de sauna te gaan


Daarnaast biedt Spa Loppersum ook diverse behandelingen en massages aan. Dit kan variëren van klassieke ontspanningsmassages tot specifieke therapieën gericht op het verlichten van spierspanning, het verbeteren van de bloedcirculatie of het verminderen van stress en vermoeidheid. Ervaren professionals staan klaar om gasten te adviseren en behandelingen op maat aan te bieden. Naast de wellnessfaciliteiten en behandelingen, heeft Spa Loppersum vaak ook arrangementen en speciale aanbiedingen beschikbaar. Dit kan bijvoorbeeld inclusief toegang tot de wellnessfaciliteiten, een massage en/of een maaltijd in het restaurant zijn.


De omgeving van Spa Loppersum is rustig en landelijk, waardoor het een ideale locatie is voor ontspanning en herstel. Het is een plek waar gasten kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunnen genieten van een moment van rust en verwennerij.


Kortom, Spa Loppersum is een wellnesscentrum en kuuroord in Loppersum, Groningen, dat een breed scala aan ontspannende faciliteiten en behandelingen biedt. Het is een plek waar gasten kunnen genieten van rust, ontspanning en het verbeteren van hun algehele welzijn.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend

11:00 tot 16:00 uitsluitend in badkleding

17:00 tot 22:00 uur uitsluitend ongekleed


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagentree €24,95 p.p.

Avondentree €24,95 p.p.

Studententarief €12,50 p.p.

Hotelgasten €12,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Spa Loppersum

Hoeveel sterren geef jij Spa Loppersum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Spa Loppersum te melden