Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders

De Oostvaardersplassen en Nationaal Park Nieuw Land ontdekken? Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders is het perfecte startpunt. Je komt er alles te weten over dit unieke natuurgebied en de dieren die er leven. Er is een expositie en er draaien informatieve films. Vanuit de panoramaruimte en het kraaiennest geniet je van een adembenemend uitzicht.




Van alles te doen

Er worden regelmatig natuuractiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Van grote festivals zoals Rolling Nature of Wereld Trekvolgedag tot vogelwandelingen, sterrenkijkavonden en ecokar-excursies. In het weekend zijn er vaak hulpboswachters aanwezig om vragen te beantwoorden. En in Paviljoen de Oostvaarders geniet je van een goede kop koffie, een smakelijke lunch of een gezellige borrel.


Wandelen & speuren

Vanaf Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders starten verschillende wandel- en fietsroutes. Speciaal voor kinderen is er de Wijze Uilenspeurtocht. Een avontuurlijke route met allerlei opdrachten en speelobjecten. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon en een beetje nieuwsgierigheid!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders

Hoeveel sterren geef jij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders te melden