Multi Escape Groningen

Multi Escape Groningen is een populaire escape room-ervaring gevestigd in de bruisende stad Groningen, Nederland. Deze spannende attractie biedt avontuurlijke teams de kans om hun probleemoplossende vaardigheden en samenwerking te testen terwijl ze proberen te ontsnappen uit uitdagende kamers met verschillende thema's en puzzels.


Buitenaanzicht


In Multi Escape Groningen vind je diverse themakamers met elk hun eigen unieke verhaallijn en raadsels om op te lossen. Of je nu een fan bent van mysterie, avontuur of geschiedenis, er is voor ieder wat wils. De kamers zijn prachtig ontworpen en vol met verborgen aanwijzingen en raadsels die je moet kraken om te ontsnappen voordat de tijd om is.


Het is een geweldige activiteit voor vriendengroepen, families, collega's of zelfs als teambuildingactiviteit voor bedrijven. Het vereist communicatie, creativiteit en logisch denken om samen te werken en de uitdaging te overwinnen voordat de klok tikt.


Multi Escape Groningen biedt een meeslepende en boeiende ervaring voor iedereen die van puzzels, spanning en avontuur houdt. Of je nu een ervaren escape room-liefhebber bent of voor het eerst een escape room probeert, het is zeker de moeite waard om deze attractie in Groningen te bezoeken. Het zal je zeker een onvergetelijke en opwindende tijd bezorgen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 10:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 personen €60,00

3 personen €80,00

4 personen €90,00

5 personen €100,00

6 personen €110,00

7 personen €120,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Multi Escape Groningen

Hoeveel sterren geef jij Multi Escape Groningen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Multi Escape Groningen te melden