Speel-boerderij Five Star Farm

(2.5/5)  2 recensies

Speel-boerderij Five Star Farm heeft verschillende binnen en buiten speel mogelijkheden. De overdekte speeltuin bevindt zich in de grote schuur die helemaal in countrystijl is ingericht en zo bijdraagt aan het prikkelen van de kinderfantasie. Het speeltoestel is opgebouwd uit drie verdiepingen met op elke plek nieuwe, uitdagende speelmogelijkheden. De vrolijke kleurstelling nodigt direct uit tot spelen. Het speeltoestel kent een open structuur waardoor u als (groot)ouder contact kunt houden met uw kind. Een fijnmazige netwerk omspant het toestel en garandeert de veiligheid.

 

Aan de andere kant van de schuur bieden een skelterbaan, trampoline, grote zandbak en een speelveld nog eens extra mogelijkheden voor de kinderen om zich buiten uit te leven. Ook is er een luchtkussen en kunt u een kijkje gaan nemen bij de natuurmuur.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag en vrijdag 10.00 tot 18.00 uur

Zaterdag en zondag 10.00 tot 19.00 uur

 

Vakanties

Dagelijks van 10.00 tot 19.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen 1 t/m 3 jaar €3,-

Kinderen 4 t/m 12 jaar €6,50

 


2 Recensies over Speel-boerderij Five Star Farm

(Pagina 1 van 1)

 

"Nooit meer"

Marieke   -   30-09-2020

30-09-2020

"Nooit meer"

Vandaag met onze 2 kindjes van 1.5 en 2.5 gedacht lekker te komen spelen. Helaas na 10 minuten weer weggegaan. Er was niemand binnen, alleen wij. Nadat de jongste boven vast zat en niet verder durfde is papa naar boven geklommen om te helpen en ze een beetje wegwijs te maken. Nadat de kinderen 2x van de glijbaan zijn geweest, werd er door een medewerker naar papa gesnauwd of hij naar beneden wilde komen, want er mocht niet meegespeeld worden. Ik probeerde uit te leggen dat ze nog klein zijn, dat er niemand is en dat ik snap dat als er meer mensen zijn dit niet kan en we ons aan de regels zullen houden. Ik werd gelijk afgensnauwd en vervolgens kwam er nog iemand bij, die ook tegen me begon te schreeuwen. Volgens deze mevrouw had mijn kind geen nood toen hij boven niet meer verder durfde, maar "piepte" die alleen.... Ik denk dat ik mijn kind beter ken dan deze mevrouw, maar dat terzijde. Ik begrijp dat er regels zijn wat betreft corona, en daar heb ik alle respect voor en zullen ons daar zeker aan houden. Maar ik laat niet tegen me snauwen of zelfs schreeuwen, dus we hebben onze spullen gepakt en zijn vertrokken. Dit was de enige en laatste keer dat we hier zijn geweest

Lees verder  


"Leuke plek,goed overzichtelijk "

W   -   17-05-2018

17-05-2018

"Leuke plek,goed overzichtelijk "

Ruim Speels opgezet Dieren Lekker eten


Hoeveel sterren geef jij Speel-boerderij Five Star Farm?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Speel-boerderij Five Star Farm te melden