De Zeeuwse Rozentuin

De Zeeuwse Rozentuin is een rozenkwekerij met 5 hectare landschapstuinen. In deze tuinen zijn nagenoeg alle soorten rozen en clematissen die wij kweken en verkopen in een natuurlijke omgeving te zien.

 

Als bezoeker kunt u, al wandelend, op uw gemak de bloemen bekijken en krijgt u een goed beeld van de struik als totaal, iets wat op een foto moeilijk te realiseren is. Een foto is bijna altijd mooi, de werkelijkheid is vaak anders; allerlei invloeden van buiten af zoals regen, wind, bedreigingen door ziekten of zon kunnen van invloed zijn op de roos als geheel. Op deze manier proberen we de bezoeker een zo objectief mogelijk beeld van de plant te bieden. Maar ook zaken als hoogte en breedte, hoeveel rozen per vierkante meter en hoe verhoud de struik zich ten opzichte van de omgeving zijn zaken die zich in theorie moeilijk laten uitleggen terwijl een perk in het echt direct alle informatie geeft. Tevens krijgt u een goede indruk hoe een plant zich naarmate hij ouder wordt ontwikkeld. Een jonge struik geeft de eerste 2 jaren vaak weinig problemen, maar hoe als hij ouder wordt ? Immers, de mooiste eigenschap van een roos is z'n duurzaamheid; een goed verzorgde struik kan jaren meegaan en volop bloemen blijven produceren.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag 10.00 tot 17.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 12 jaar €5,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over De Zeeuwse Rozentuin

Hoeveel sterren geef jij De Zeeuwse Rozentuin?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van De Zeeuwse Rozentuin te melden