Fort den Haak

Fort den Haak ligt aan zee, strand, de prachtige duinen en het met watersport gevulde Veerse Meer. Vakantiepark Fort den Haak is gesitueerd in een unieke tuin met ruïne en (subtropische) planten waarin de luxe chalets liggen. Zowel het park als het naast gelegen natuurgebied herbergen enkele zeldzame soorten planten, vogels, vlinders en libellen. Kortom Vakantiepark Fort den Haak is bij uitstek de place-to-beach om je vakantie tot een onvergetelijke te maken.


Maak een wandeling over het pad door de duinen


Vakantiepark Fort den Haak is onderdeel van een nieuw ontwikkelgebied met daarin o.a. een golfbaan en visvijvers. Tevens zijn er veel wandel- fiets- en ruiterpaden richting het strand en het Veerse Meer. In de naastgelegen duinen, op een ruime steenworp van het voormalige Fort den Haak, kun je op de uitkijktoren een beeld vormen van het uitzicht dat men vroeger had. Je kunt ook speuren naar het piratenschip dat op het strand lijkt aangespoeld of naar de imposante Oosterscheldekering.


Faciliteiten

  • Broodjeservice
  • Fietsverhuur
  • Wifi
  • Voormalige subtropische tuin

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fort den Haak

Hoeveel sterren geef jij Fort den Haak?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 25 beste vakanties met Last-Minute Korting in Mei

De 25 beste vakanties met Last-Minute Korting in Mei

De meivakantie staat weer voor de deur en er is weer genoeg te beleven in het prachtige Nederland. De zon gaat weer schijnen en er zijn veel kortingen en last minutes waar je maar al te graag gebruik van wilt maken. Dus wacht niet langer en kijk welke aanbiedingen er voor jou uitspringen om een onvergetelijke meivakantie in eigen land te vieren!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Fort den Haak te melden