Avontura Rotterdam

Helaas Funzone Rotterdam, voorheen bekend als Avontura Rotterdam, is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Rotterdam en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Rotterdam.


Bekijk ook:


Waar je ook kijkt, bij Avontura Rotterdam zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag heel veel speelplezier! Klauter naar boven op de klimvulkaan voor een mooi uitzicht over het hele speelparadijs! Even iets anders doen? Speel één van de leuke interactieve games.

 

Bij Avontura is het anders dan anders. Hier ben je aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Rotterdam, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Okke en Pi staan te wachten om met jou en je vriendjes te spelen en samen op avontuur te gaan. Want hier beleef je de leukste avonturen! Dat komt omdat er héél veel te doen is, wat je ook leuk vindt.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.30 tot 18.00 uur

Zaterdag en zondag 10.00 tot 18.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 1 jaar €7,95

Volwassenen gratis

Peuterochtend €5,50

Peuterochtend, alleen op werkdagen buiten schoolvakanties om


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Avontura Rotterdam

Hoeveel sterren geef jij Avontura Rotterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Avontura Rotterdam te melden