Visrestaurant Crabbetje

(4.5/5)  2 recensies

In het hart van Leiden schittert Visrestaurant Crabbetje als een icoon van passie, kwaliteit en warme gastvrijheid. Al meer dan 25 jaar is dit restaurant een geliefde bestemming voor fijnproevers in Leiden en ver daarbuiten. De broers Theo en René Guijt ontvangen je met open armen in hun sfeervolle visrestaurant, waar elke bezoeker zich meteen thuis voelt.


Laat je betoveren door de steeds vernieuwende menukaart, samengesteld met zorgvuldig geselecteerde seizoensproducten van de hoogste kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar de perfecte zeevruchten, een verrukkelijke visgerecht of een smaakvolle vegetarische optie, bij Crabbetje vind je altijd iets om je culinaire zintuigen te prikkelen.


De intieme sfeer, de attente service en de verfijnde gerechten maken van je bezoek aan Visrestaurant Crabbetje een onvergetelijke gastronomische ervaring. Ga langs en laat je verwennen door de unieke smaken die dit juweeltje in Leiden te bieden heeft.

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Visrestaurant Crabbetje

(Pagina 1 van 1)

 

Desiree   -   12-03-2016

12-03-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Een absolute aanrader. Heerlijk gegeten in een huiskamer sfeer. Met Chef Theo gesproken in zijn open keuken. Heerlijke vak idioot. Vele vissoorten in zijn chef proeverij voor een mooie prijs.

Lees verder  


Ramon Dekker   -   18-06-2010

18-06-2010

Trust Score:

Reageer op deze review

Restaurant is erg gezellig en beschikt over een zeer goede ambiance en keuken! Uitermate geschikt voor groter gezelschap, maar ook voor met z'n tweeën. Let op reserveer altijd vooraf om teleurstelling te voorkomen!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Visrestaurant Crabbetje?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Visrestaurant Crabbetje te melden