Camping De Kleine Wolf

Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u camping de Kleine Wolf. Een heerlijke 5 sterrencamping en de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Kinderen beleven waterpret in de binnen- of buitenzwembaden, hebben urenlang speelplezier in het indoor speelparadijs, spelen met zand en water aan het strand met echte palmbomen, genieten van de fantastische shows in het theater of doen mee aan de activiteiten van het dolenthousiaste animatieteam.
Wilt u er een lekker dagje op uit met uw kleintje(s)? Dan is er in de omgeving van De Kleine Wolf genoeg te beleven! Ga op een leerzame Koesafari bij Erve Vechtdal, bekijk en aai prachtige dieren bij de Kinderboerderij in Ommen of breng een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Meer zin om een pretpark te bezoeken? Dan zijn Avonturenpark Hellendoorn en Kinderpretpark Julianatoren leuk voor jonge kinderen! Daarnaast beleeft u een uniek dagje uit bij speelboerderij de Flierefluiter, Dinoland in Zwolle of Belevingscentrum de Scheg. Voor een gezellig vaartochtje over de Vecht verhuurt Rederij Peters in Ommen sloepen en voor ontspanning draait Bios Hardenberg de allerleukste kinderfilms.
Animatie voor jonge kinderen

Tijdens schoolvakanties is er bij De Kleine Wolf altijd een uitgebreid animatieprogramma. Het animatieteam op De Kleine Wolf biedt het gehele seizoen dagelijks vermaak. Van de theatershows met Bob & Babet tot dreumesdansen voor de allerkleinsten. Daarnaast worden er ook actieve survivaldagen, spectaculaire vuurwerkshows en gezellige bingoavonden voor het hele gezin georganiseerd.


Faciliteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Indoor speeltuin
  • Midgetgolfbaan
  • Tennisbaan
  • Sportveld

 

 


0 Recensies over Camping De Kleine Wolf

Hoeveel sterren geef jij Camping De Kleine Wolf?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Camping De Kleine Wolf te melden