Camping De Kleine Wolf

(1/5)  1 recensies

Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u camping de Kleine Wolf. Een heerlijke 5 sterrencamping en de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Kinderen beleven waterpret in de binnen- of buitenzwembaden, hebben urenlang speelplezier in het indoor speelparadijs, spelen met zand en water aan het strand met echte palmbomen, genieten van de fantastische shows in het theater of doen mee aan de activiteiten van het dolenthousiaste animatieteam.
Wilt u er een lekker dagje op uit met uw kleintje(s)? Dan is er in de omgeving van De Kleine Wolf genoeg te beleven! Ga op een leerzame Koesafari bij Erve Vechtdal, bekijk en aai prachtige dieren bij de Kinderboerderij in Ommen of breng een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Meer zin om een pretpark te bezoeken? Dan zijn Avonturenpark Hellendoorn en Kinderpretpark Julianatoren leuk voor jonge kinderen! Daarnaast beleeft u een uniek dagje uit bij speelboerderij de Flierefluiter, Dinoland in Zwolle of Belevingscentrum de Scheg. Voor een gezellig vaartochtje over de Vecht verhuurt Rederij Peters in Ommen sloepen en voor ontspanning draait Bios Hardenberg de allerleukste kinderfilms.
Animatie voor jonge kinderen

Tijdens schoolvakanties is er bij De Kleine Wolf altijd een uitgebreid animatieprogramma. Het animatieteam op De Kleine Wolf biedt het gehele seizoen dagelijks vermaak. Van de theatershows met Bob & Babet tot dreumesdansen voor de allerkleinsten. Daarnaast worden er ook actieve survivaldagen, spectaculaire vuurwerkshows en gezellige bingoavonden voor het hele gezin georganiseerd.


Faciliteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Indoor speeltuin
  • Midgetgolfbaan
  • Tennisbaan
  • Sportveld

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Camping De Kleine Wolf

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuke camping, boeking afhandelingen schandalig"

Bert Hoekstra   -   08-12-2021

08-12-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuke camping, boeking afhandelingen schandalig"

Kleine Wolf is administratief toch echt de weg kwijt. Hierdoor worden wij gestraft door onze zgn vroegboek korting. We wilden graag opwaarderen van comfort naar een luxe plaats. Prijsverschil zou meer dan €400,- zijn Daar schrokken we wel van. Huidige comfortprijs is €1788,- en luxe zou ruim €2000,- zijn. Onze vroegboekprijs was €1600,- Na enige discussie waren we het eens geworden dat er gerekend zou worden met het huidige prijsverschil, iets van €213,-. Prima. MAAR, wat schetst onze verbazing….DE VOLGENDE DAG een algemene prijsverlaging van de luxe plaatsen naar €1793,- Prijsverschil €5,- Hiermee voelden we ons toch opnieuw tekort gedaan en voor de gek gehouden. Gebeld met de camping, onredelijk en vasthoudend aan de prijs. Bijkomende opmerking: Ja meneer, wij hanteren flucturerende prijzen. Schandalig, en dit voor een camping die graag genomineerd wil worden. De camping op zich is prachtig, maar dit verdient geen schoonheidsprijs, laat staan een nominatie. En blijkbaar worden wij als vervelend gezien want dan krijg je ook nog te horen of we überhaupt nog wel willen komen. Het is dat ons zoontje het zo geweldig vindt………

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Camping De Kleine Wolf?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Camping De Kleine Wolf te melden