Kaarsenmakerij Wilhelmus

Ontdek Kaarsenmakerij Wilhelmus, een charmante ambachtelijke kaarsenmakerij gevestigd aan de idyllische haven van het schilderachtige dorpje Eenrum.


Hier kun je zelf je eigen kaarsen maken, een bijzondere ervaring die geschikt is voor zowel jong als oud. Het is perfect als uitje met vrienden of familie, als bedrijfsuitje, voor een gezellige familiedag, een vrijgezellenfeest of zelfs als originele activiteit op een bruiloft!


In de winkel vind je een uitgebreide collectie prachtige en unieke kaarsen. Of je nu iets zoekt voor een speciale gelegenheid of gewoon voor jezelf, hier is voor ieder wat wils. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om kaarsen volledig naar jouw wensen aan te passen, inclusief het toevoegen van persoonlijke teksten of afbeeldingen.


Op zoek naar een mooi cadeau? De winkel heeft een ruime selectie aan interieurkaarsen, geurkaarsen, buitenkaarsen en diverse accessoires die perfect zijn om je huis op te fleuren of als geschenk voor een speciaal iemand.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur

Zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Kaarsenmakerij Wilhelmus

Hoeveel sterren geef jij Kaarsenmakerij Wilhelmus?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Kaarsenmakerij Wilhelmus te melden