Maisdoolhof en Bloemenboerderij

Heb jij altijd al door een Maïsdoolhof willen dwalen? En durf jij het aan om in een veld van 3 hectare op zoek te gaan naar de uitkijktoren? Kom dan naar het Maïsdoolhof in Saaxumhuizen. Het Maïsdoolhof heeft jaarlijks een ander thema, ziet er elk jaar anders uit en beschikt jaarlijks over andere vragen. Kun jij alle vragen vinden? Dan ontvang je het Bloemenboerderij-Maïsdiploma!


Naast het Maïsdoolhof beschikt de BloemenBoerderij ook over een "Bloemen Pluktuin". In deze Bloemen Pluktuin kun je zelf je eigen boeket samen stellen. Na het dolen in het Maïsdoolhof en plukken van de bloemen kun je uitrusten in een heus Maïsbad. Ook kun je op het erf skelteren en op ligfietsen rijden en botsen op de botsfietsen. Sinds kort kun je zelfs Bowlen op de BloemenBoerderij. Gooi jij alle klompkegels om?!

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Maisdoolhof en Bloemenboerderij

Hoeveel sterren geef jij Maisdoolhof en Bloemenboerderij?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Maisdoolhof en Bloemenboerderij te melden