Bumpie Bubble voetbal

(3/5)  6 recensies

Bubble voetbal is een voetbalvariant waarbij elke deelnemer een grote bal draagt. Deze bal is speciaal ontworpen om bubble voetbal te spelen zodat elke deelnemer zo hard mogelijk te tegenstander om ver kan beuken. De activiteit kan vergeleken worden met het normale voetbal. Zo worden er voordat het evenement van start gaat een speelveld uitgezet met twee doelen, is er een voetbal aanwezig en staan er twee teams op het veld die tegen elkaar strijden om de winst. Er is zelfs een scheidsrechter aanwezig die de wedstrijd begeleid en de score telt.


Wat is nu het echte verschil tussen bumper bal en normaal voetbal? Je kunt eigenlijk alleen stellen dat de fun factor x100 is en elke deelnemer in een grote bal zit.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 17,50 per persoon

 


6 Recensies over Bumpie Bubble voetbal

(Pagina 1 van 1)

 

"Goed contact met leuk personeel"

Rik   -   26-06-2022

26-06-2022

"Goed contact met leuk personeel"

Voor een vrijgezellenfeest van mijn zwager dit spektakel geregeld. Vanaf minuut 1 het geld waard en goed gelachen. Heb alles uitgezocht voor het boeken en leveren echt de meeste service voor de laagste prijs. Nog bedankt voor de leuke dag en video na, Bumpie!

Lees verder  


"Niet op komen dagen"

T.   -   21-04-2022

21-04-2022

"Niet op komen dagen"

Met een groep mensen wilden we bubbelvoetbal via Bumpie doen. De offerte vanuit Bumpie werd verstuurd en ik gaf een akkoord op de offerte en dat ze op de tijd en datum aanwezig konden zijn. Vervolgens hoorde ik niets meer van Bumpie. Waarbij ik er natuurlijk vanuit ga wanneer je een akkoord geeft op de offerte je een afspraak hebt. Op de dag zelf heb ik Bumpie direct in de ochtend gebeld omdat ik verder niets van ze heb gehoord. Ik heb 3 voicemails ingesproken, ze gemaild, ze benaderd op Whatsapp. Maar ze zijn nergens op teruggekomen. Ons groepsuitje liep dus volledig in de soep. Een extreme teleurstelling voor alle mensen die er naar uit keken om Bubbelvoetbal te doen en echt een dramatische service. Ik kan het niemand aanbevelen.

Lees verder  


"Snelle reactie en goede begeleiding"

Niek   -   15-02-2022

15-02-2022

"Snelle reactie en goede begeleiding"

Alles vanaf het begin was goed geregeld. Een duidelijke offerte zonder poes pas. Ook de services en dingen wat je erbij krijgt staat er transparant in. Begeleiding en het materiaal was top. Ik beveel deze partij zeker aan

Lees verder  


"Fijne activiteit"

Frank   -   27-09-2021

27-09-2021

"Fijne activiteit"

Leuke begeleider die het evenement heeft bezorgd


"Geen waar voor je geld"

Meike   -   28-11-2019

28-11-2019

"Geen waar voor je geld"

De communicatie van te voren verliep bij ons goed. De dag zelf was echter minder waard dan wat er beloofd werd. Ten eerste kwamen ze een uur te laat aan op locatie waardoor wij met een groep lang hebben moeten wachten. Nu hadden we nog geluk dat de gymzaal waarin wij speelde heel de dag vrij was. Anders konden we niet eens spelen. Tijdens het spel hebben wij 0 begeleiding gehad van de mensen van BUMPIE. dit terwijl er op de website gepromoot wordt met enthousiaste begeleiding. Gelukkig waren wij zelf met een creatieve groep en hebben er er iets leuks van kunnen maken. Daarnaast maakt BUMPIE reclame voor een professionele aftermovie waarvan ik tot op de dag van vandaag (zon 6 maanden verder) nog steeds niks van gezien heb. Wel heb ik hier al veel mails en appjes over gestuurd waar ik vervolgens nooit reactie op gekregen heb. Ook met bellen, krijg ik geen klantvriendelijk antwoord. Jammer! BUMPIE maakt reclame voor dingen die de rede kunnen zijn waarom je voor hen kiest. Ze maken er echter niks van waar.

Lees verder  


"Heel leuk concept maar wordt te weinig van de beloofde afspraken waargemaakt"

Kevin   -   13-06-2019

13-06-2019

"Heel leuk concept maar wordt te weinig van de beloofde afspraken waargemaakt"

Voor ons voetbalteam bij dit bedrijf evenementen geregeld. Tot 5 maal toe moeten bellen om een factuur rond te kunnen krijgen. Toen dit bedrijf eenmaal bij ons op locatie kwam waren er spullen te weinig. Al met al hebben we er alsnog wat leuks van gemaakt en zouden we binnen 24 uur een professioneel gemonteerd filmpje ontvangen (ik heb niemand zien filmen, evenals de rest van mijn voetbalteam?!). Ook hier 3 maal over gebeld en werd netjes teruggebeld, wat bleek; de gopro was gestolen en een filmpje krijgen we niet meer. Dag 75 euro die afgerekend is. Als ik hier voor een tegemoetkoming vraag, wordt mij verteld dat bij ons materialen beschadigd zijn geraakt en als zij die bij ons moesten verhalen, wij nog extra geld moesten betalen. Risico van het evenement lijkt mij, wellicht dat dit bedrijf geen verzekering heeft. Kort samengevat, leuk concept, maar weinig afspraken zijn nagekomen. Let dus op met vooraf het volledige bedrag betalen, waar zij wel om vragen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Bumpie Bubble voetbal?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Bumpie Bubble voetbal te melden