Bumpie Bubble voetbal

(1/5)  2 recensies

Voor Bumpie Bubble voetbal is geen omschrijving aanwezig. Is dit jouw bedrijf? Voeg dan volledig kosteloos teksten en foto's toe.

 

 • Informatie aanvullen
 •  

   


  2 Recensies over Bumpie Bubble voetbal

  (Pagina 1 van 1)

   

  "Geen waar voor je geld"

  Meike   -   28-11-2019

  28-11-2019

  "Geen waar voor je geld"

  De communicatie van te voren verliep bij ons goed. De dag zelf was echter minder waard dan wat er beloofd werd. Ten eerste kwamen ze een uur te laat aan op locatie waardoor wij met een groep lang hebben moeten wachten. Nu hadden we nog geluk dat de gymzaal waarin wij speelde heel de dag vrij was. Anders konden we niet eens spelen. Tijdens het spel hebben wij 0 begeleiding gehad van de mensen van BUMPIE. dit terwijl er op de website gepromoot wordt met enthousiaste begeleiding. Gelukkig waren wij zelf met een creatieve groep en hebben er er iets leuks van kunnen maken. Daarnaast maakt BUMPIE reclame voor een professionele aftermovie waarvan ik tot op de dag van vandaag (zoín 6 maanden verder) nog steeds niks van gezien heb. Wel heb ik hier al veel mails en appjes over gestuurd waar ik vervolgens nooit reactie op gekregen heb. Ook met bellen, krijg ik geen klantvriendelijk antwoord. Jammer! BUMPIE maakt reclame voor dingen die de rede kunnen zijn waarom je voor hen kiest. Ze maken er echter niks van waar.

  Lees verder  


  "Heel leuk concept maar wordt te weinig van de beloofde afspraken waargemaakt"

  Kevin   -   13-06-2019

  13-06-2019

  "Heel leuk concept maar wordt te weinig van de beloofde afspraken waargemaakt"

  Voor ons voetbalteam bij dit bedrijf evenementen geregeld. Tot 5 maal toe moeten bellen om een factuur rond te kunnen krijgen. Toen dit bedrijf eenmaal bij ons op locatie kwam waren er spullen te weinig. Al met al hebben we er alsnog wat leuks van gemaakt en zouden we binnen 24 uur een professioneel gemonteerd filmpje ontvangen (ik heb niemand zien filmen, evenals de rest van mijn voetbalteam?!). Ook hier 3 maal over gebeld en werd netjes teruggebeld, wat bleek; de gopro was gestolen en een filmpje krijgen we niet meer. Dag 75 euro die afgerekend is. Als ik hier voor een tegemoetkoming vraag, wordt mij verteld dat bij ons materialen beschadigd zijn geraakt en als zij die bij ons moesten verhalen, wij nog extra geld moesten betalen. Risico van het evenement lijkt mij, wellicht dat dit bedrijf geen verzekering heeft. Kort samengevat, leuk concept, maar weinig afspraken zijn nagekomen. Let dus op met vooraf het volledige bedrag betalen, waar zij wel om vragen.

  Lees verder  


  Hoeveel sterren geef jij Bumpie Bubble voetbal?

  Klik op jouw antwoord

   

  1 2 3 4 5
  Klik hier om onjuiste gegevens van Bumpie Bubble voetbal te melden