Unit 13 Outdoor Adventures

Unit 13 Outdoor Adventures staat al jaren bekend om haar Airsoft en Lasergame evenementen. Tijdens de Airsoft events zorgen ze voor een maximale beleving doordat je skirm zich afspeelt in een nagebouwde stad en de diverse missies ondersteund worden door licht- en geluidstechnieken.


Kinderen aan het lasergamen

 

Voor lasergamen, of ook bekend als lasertag kun je prima terecht bij Unit 13 Outdoor Adventures. Lasergamen zoals je nergens anders kunt! De speelvelden in 3 verschillende stijlen geven je veel mogelijkheden om achter te verschuilen en met gebruik van tactiek het spel te spelen, om de missies tot een goed eind te brengen en zo de tegenpartij te verslaan. Bij binnenkomst word je verdeeld over de teams Rebel Oppression Group (ROG) en Strike Force Alliance (SFA) en word je in de sfeer van het team getrokken. Samen met je team kun je de vijand verslaan!


Voor elk feest (vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest) kunnen ze je een passend event aanbieden. Van privé tot gezamenlijk met andere spelers, van zonder eten tot geheel verzorgd; ze hebben het in huis. Uiteraard kun je ook bij ze terecht om aan een open event mee te doen. Met regelmaat hebben ze big games (waarbij ze speelveld 1 en 2 koppelen) en speciale events.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag van 12:00 tot 21:30 uur

Zaterdag en zondag van 09:00 tot 21:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Airsoft 18+ arrangementen vanaf €35,50

Airdoft 9+ arrangementen vanaf €29,50

Lasergamen vanaf €21,95

Combi Events vanaf €34,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Unit 13 Outdoor Adventures

Hoeveel sterren geef jij Unit 13 Outdoor Adventures?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Unit 13 Outdoor Adventures te melden