Adventure City Rotterdam

Ongekend spectaculair in het aanbod en uniek in haar opzet. In het kort het verhaal van Adventure City Rotterdam. Aan de zuidelijke rand van Rotterdam is meer dan 7.000 m² aan avontuurlijke activiteiten gerealiseerd op het gebied van ‘zippen en klimmen’. Indoor treffen jullie, naast de bekende activiteiten als sportklimmen en klimparcoursen (3 parcoursen indoor, tot 11 m hoogte), uitdagende ziplijnen (vanaf een dak 150 m lang) aan, maar ook een vrije val met een hoogte van bijna 10 m.

 

Vanaf medio maart gaan jullie echt los op de voor Nederland compleet nieuwe adventure: de ziprollercoaster. Met waanzinnige snelheden zoef je hoog boven het park uit en krijg je een prachtig beeld van deze mooie stad te zien. In het outdoorpark bouwen we zelfs een toren met een vrije val tot wel 20 m, welke de hartslag flink doet stijgen en een ervaring wat je niet mag missen. In ons streven om ook de kinderen van 4 tot en met 7 jaar iets te kunnen bieden, hebben we onder andere nettenparcoursen (met touwenbruggen) ontwikkeld, waar zij uren kunnen doorbrengen en zich volledig kunnen uitleven.

 

Kortom Adventure City Rotterdam is een plek om ontdekt te worden door jong en oud en het ultieme familie-uitje bij uitstek! Bovendien is er veel aandacht geschonken aan een goede horeca en is er een ruim aanbod aan gratis parkeerplaatsen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag van 12:30 tot 18:00 uur

Vrijdag van 12:30 tot 18:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:30 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

4 t/m 7 jaar €14,75

8 t/m 12 jaar (min 1.20m) €18,75

Vanaf 13 jaar €21,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Adventure City Rotterdam

Hoeveel sterren geef jij Adventure City Rotterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Adventure City Rotterdam te melden