Verhuur Coolrider

Helaas bestaat Coolrider niet meer. Alles wat je wilt weten over elektrische scooter en coolriders vind je terug op de vermelding Rent & Event Den Helder


Ontdek Den Helder met de elektrische scooter. De Coolrider is een uniek vervoermiddel: een mix van de elektrische step en scooter. Het comfortabel zadel, brede plateau en brede banden nemen je mee op een ontspannen rit. Zonder lawaai aan je oren of vervelende uitlaatgassen en geniet je van elk moment. Met onze unieke haal en brengservice in Den Helder en Julianadorp wordt het huren van de coolrider nog gemakkelijker.

 

De Coolrider is alles wat je van elektrisch rijden verwacht. Met een actieradius van ruim 60 kilometer kom je onderweg niet stil te staan. Huur de Coolrider voor een dag en geniet wat Den Helder en Julianadorp te bieden heeft. Tevens is het mogelijk om een extra accu te huren voor extra kilometers. Wij bieden een haal en breng service van de Coolrider voor Den Helder en Julianadorp en dit zit in het huurbedrag inbegrepen! De maximum snelheid van de Coolrider bedraagt 25 kilometer per uur. Hierdoor ben je niet verplicht tot het dragen van een helm. Onze elektrische scooter is voorzien van brede banden met een stevige grip, krachtige 1500 watt motor en hydraulische schijfremmen.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Elecktrische scooter vanaf €30,00

Coolrider E-fatbike vanaf €25,00

 


0 Recensies over Verhuur Coolrider

Hoeveel sterren geef jij Verhuur Coolrider?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Verhuur Coolrider te melden