GPS- en tabletwandeltochten Rofra

Op zoek naar een leuk dagje uit in de mooie natuur van Brabant? Dan ben je bij Rofra aan het goede adres. Rofra heeft diverse leuke GPS- en tabletwandeltochten voor een uniek dagje weg!

GPS kano adventure

Op zoek naar een uitje waarmee je de hele dag kunt vullen? Dan is de GPS kano adventure een aanrader. In de ochtend ga je met de GPS op pad, op zoek naar het kano opstappunt. In de middag vaar je dan vanaf het opstappunt met de kano terug naar Valkenswaard. Onderweg kom je langs restaurant de Zwaan, waar je eventueel zou kunnen aanleggen om te gaan lunchen. Je kunt ook eigen lunch meenemen en een leuke picknickplek naast het water zoeken.

Familie fototocht

Al wandelend ga je met het hele gezin op pad met een tablet richting het centrum van Valkenswaard. Onderweg krijg je een aantal algemene kennisvragen die je moet beantwoorden. Daarnaast krijg je onderweg allerlei leuke foto- en filmopdrachtjes die je uit moet voeren. Lukt het jullie om alle opdrachten te voltooien?

Opsporing Verzocht

De Brabantse Kempen werden onlangs opgeschrikt door een serie moorden. Je gaat deze moorden oplossen met behulp van een paar aanwijzingen zoals een speciale krant en verzamelde informatie via de tablet. De tablet leid je de weg door de omgeving. Bij de zoektocht naar de moordenaar komt een eeuwenoud geheim van Valkenswaard naar boven. De tips en aanwijzingen liggen natuurlijk niet voor het oprapen, hier zul je wat voor moeten doen! Door de verschillende vragen en opdrachten goed te beantwoorden kom je steeds een beetje dichter bij de oplossing. Wie arresteert de juiste moordenaar?

De Smokkelaar

Hulp gezocht! Er wordt al jaren drugs gesmokkeld in Valkenswaard en jullie gaan de politie helpen om de drugsbende te arresteren. Met behulp van een tablet gaan jullie natuurgebied de Malpie in op zoek naar aanwijzingen. Lukt het jullie de dader te vinden en komen jullie erachter welke drugs het meest wordt gesmokkeld?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag op reservering

Bekijk de Prijzen

Prijzen

GPS- en tabletwandeltochten

GPS kano adventure: 22,50 per persoon

Opsporing Verzocht: 15,00 per persoon

De Smokkelaar: 15,00 per persoon

Familie fototocht: 50,00 per groep

 


0 Recensies over GPS- en tabletwandeltochten Rofra

Hoeveel sterren geef jij GPS- en tabletwandeltochten Rofra?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van GPS- en tabletwandeltochten Rofra te melden