Tablet Wandeltochten Rofra

Op zoek naar een leuk dagje uit in de mooie natuur van Brabant? Dan ben je bij Rofra aan het goede adres. Rofra heeft diverse leuke tabletwandeltochten voor een uniek dagje weg!

 

Back to Basic

Op zoek naar een uitje waarmee je de hele dag kunt vullen? Dan is de kano adventure een aanrader. In de ochtend ga je helemaal basic to basic al wandelend op pad. Je gaat op zoek naar het kano opstappunt middels kompas lopen, fotozoektocht en m.b.v. een oleaat. In de middag vaar je dan vanaf het opstappunt met de kano terug naar Valkenswaard. Onderweg kom je langs restaurant de Zwaan, waar je eventueel zou kunnen aanleggen om te gaan lunchen. Je kunt ook eigen lunch meenemen en een leuke picknickplek naast het water zoeken.


Opsporing Verzocht

De Brabantse Kempen werden onlangs opgeschrikt door een serie moorden. Je gaat deze moorden oplossen met behulp van een paar aanwijzingen zoals een speciale krant en verzamelde informatie via de tablet. De tablet leid je de weg door de omgeving. Bij de zoektocht naar de moordenaar komt een eeuwenoud geheim van Valkenswaard naar boven. De tips en aanwijzingen liggen natuurlijk niet voor het oprapen, hier zul je wat voor moeten doen! Door de verschillende vragen en opdrachten goed te beantwoorden kom je steeds een beetje dichter bij de oplossing. Wie arresteert de juiste moordenaar? 

 

De Smokkelaar

Hulp gezocht! Er wordt al jaren drugs gesmokkeld in Valkenswaard en jullie gaan de politie helpen om de drugsbende te arresteren. Met behulp van een tablet gaan jullie natuurgebied de Malpie in op zoek naar aanwijzingen. Lukt het jullie de dader te vinden en komen jullie erachter welke drugs het meest wordt gesmokkeld?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tabletwandeltochten

Opsporing Verzocht: €15,00 per persoon

De Smokkelaar: €15,00 per persoon


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Tablet Wandeltochten Rofra

Hoeveel sterren geef jij Tablet Wandeltochten Rofra?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

Dit jaar zijn wandelingen meer trending dan ooit. Dit is natuurlijk ook niet zo gek. We kunnen niet zo heel veel meer doen tijdens deze lockdown ’s. Gelukkig heeft Fijnuit voor jou de mooiste wandelroutes op een rijtje gezet.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Tablet Wandeltochten Rofra te melden