Kasteel Sypesteyn

Op en rond Sypesteyn is er bijna altijd wat te doen. Naast tentoonstellingen vinden liefhebbers van kunst, cultuur, muziek en lekker eten in het Restaurant op Sypesteyn wel iets van hun gading. Zo worden er huisconcerten georganiseerd in de sfeervolle Lage Zaal of op het gezellige terras van het kasteel, met prachtig uitzicht over de tuin. En wat dacht u van lezingen, workshops, kleine theatervoorstellingen op het terras, in de gewelfkelder, in het koetshuis of in een tent in de tuin? Regelmatig organiseren we creatieve workshops, culinaire filmavonden, seizoensgebonden kookworkshops en stamtafels en zomerfeesten voor de buurt.
Jaarlijks terugkerende activiteiten zijn de gezellige kasteelfair aan het eind van de zomer, het St. Hubertus hoornblazen bij de opening van het jachtseizoen en het midwinter hoornblazen. En ook taxatiedagen, al dan niet in combinatie met een veiling, vinden op Sypesteyn plaats. Culinaire genoegens kunt u er naar eigen wens aan toevoegen: koffie, lunch, borrel of diner, het is allemaal mogelijk.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Sypesteyn is geopend van 2 maart tot en met 31 oktober. Bent u daadwerkelijk van plan Kasteel-Museum Sypesteyn te bezoeken? Controleer dan alvorens uw bezoek de actuele openingstijden op de officiële website.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kasteel-Museum Sypesteyn is alleen met een rondleiding te bezoeken. Deze duurt ongeveer een uur. De tuin kunt u op eigen gelegenheid bezoeken.


Kasteel-museum + tuin

19 jaar en ouder €10,00

13 t/m 18 jaar €10,00

Tot 13 jaar (o.b.v. volwassene) €5,00

Museumkaart gratis


Tuin

Vanaf 13 jaar €3,50

Tot 13 jaar gratis

 


0 Recensies over Kasteel Sypesteyn

Hoeveel sterren geef jij Kasteel Sypesteyn?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Sypesteyn te melden