Familieparadijs t Krekeltje Eede

(2.3/5)  7 recensies

Familieparadijs Eede bestaat uit drie onderdelen. Restaurant de Kreeke, Speeltuin 't Krekeltje en Victoria Doolhof. Tijdens uw dagje uit zijn deze onderdelen afzonderlijk of gezamelijk te bezoeken. Bij de horeca kunt u terwijl de kinderen spelen terecht voor een hapje en een drankje.

 

Bij Speeltuin 't Krekeltje zijn er diverse speeltuinen aanwezig. Zo zijn er twee binnenspeeltuinen met ballenbad, glijbanen, huisje, wip en meer. In de twee buitenspeeltuinen vind je onder andere een springkasteel, schommels, glijbaan en meer. Kortom aanbod en keuze genoeg voor een fantastische dagje uit.

 

Wilt u liever eens flink verdwalen in ons doolhof? In het Victoria Doolhof dat maar liefst 8000m2 groot is gaat dat vast lukken. Verder zijn er nog diverse andere doolhoven zoals het waterdoolhof, kinderdoolhof, het avonturendoolhof, het panelendoolhof en het skelterdoolhof.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag gesloten

Elke andere dag vanaf 11.00 uur geopend

Juli en augustus dagelijks open vanaf 11.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Speeltuin €2,- per kind

Doolhof €7,- per kind

Volwassenen gratis

 


7 Recensies over Familieparadijs t Krekeltje Eede

(Pagina 1 van 1)

 

"waardeloos"

renate   -   21-08-2018

21-08-2018

"waardeloos"

pannekoek niet gaar van binnen en zwart van buiten. kok wilde geen klachten en stuurde ons weg.


"Altijd leuk daar te komen "

Natasja   -   23-04-2018

23-04-2018

"Altijd leuk daar te komen "

Leuk voor de kinderen, veilige omgeving en altijd al lekker gegeten daar. Vriendelijke bediening!


"Drama nooit meer"

Jonker   -   24-01-2018

24-01-2018

"Drama nooit meer"

Vreselijk. Nooit meer. Geen aanrader! Om 11 uur kwamen wij er toe en zouden ze geopend zijn. Niemand te zien. Om 11.15 kwam een medewerker. Deed met nors gezicht de deur open en weer dicht zonder iets te zeggen. Nou welkom dus maar niet heus. Binnen zeer ongezellig stoelen nog op tafels en die medewerker zei geen woord. De 2e persoon die binnen kwam ook personeel zei ook niets. Speeltuin en restaurant ongelooflijk goor. Muf. Schimmel en vocht. Zat een gat in de houten vloer waardoor mijn moeder lelijk is gevallen omdat 1 stoelpoot in dat gat kwam. Knie gekneusd . Ik vind dit echt niet kunnen. We zijn direct weggegaan en naar Toversluis gegaan daar veel beter en frisser en de kinderen zeiden gelijk het is hier veel leuker.

Lees verder  


"Tof dagje uit"

Jan   -   17-10-2017

17-10-2017

"Tof dagje uit"

Mooie grote speeltuin voor slechts 2 euro, vriendelijk personeel en dranken en eten aan schappelijke prijzen


"Niet voor herhaling vatbaar"

Sanne   -   18-08-2017

18-08-2017

"Niet voor herhaling vatbaar"

Voor kinderen is het leuk om te spelen en daar is alles mee gezegd. De hygine is ver te zoeken, overal liggen dode vliegen, tafels plakken, de pannenkoeken waren enorm vet en het personeel is ook geen aanwinst. Voor ons komt er geen 2e keer.

Lees verder  


"Smerige tent "

Peter   -   18-08-2017

18-08-2017

"Smerige tent "

Eigenlijk niks het is er vies en ranzig


"Aanrader voor kinderen, die genieten wel. Maar bediening is groot drama."

Punt   -   12-03-2017

12-03-2017

"Aanrader voor kinderen, die genieten wel. Maar bediening is groot drama."

Je kon niet aan de bar bestellen, maar dat moest aan tafel. Handig als er niemand komt of ze doen alsof ze je niet zien. Als je dan uiteindelijk hebt kunnen bestellen, is het de vraag wanneer en waar je bestelling gebracht wordt. De bediening gaat werkelijk alle tafels af om te vragen of zij je bestelling bij hebben, dit omdat een ander de bestelling opneemt en de bediening niet weet waar het terrecht moet komen. Koffiekoekjes over datum, na hen er vriendelijk op gewezen te hebben constateerde ik toch dat ze gewoon de oude koekjes blijven serveren bij de koffie. Zeer slecht georganiseerd zooitje. Een grote ergernis voor mij als volwassene, kleine had overigens de speeltijd van haar leven.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Familieparadijs t Krekeltje Eede?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Familieparadijs t Krekeltje Eede te melden