Rond on Ice

Dit evenement is te bezoeken van:
13-12-2023 t/m 07-01-2024

 

Van 13 december 2023 tot en met 7 januari 2024 kan er weer volop worden genoten van de ijsbaan op Het Rond, “Rond on Ice”. Drie weken lang is er weer schaatspret op de schaatsbaan van 30 bij 12,5 meter. De ijsbaan vóór en dóór Houten! Kom gezellig vrij schaatsen, neem deel aan de gezellige activiteiten georganiseerd op Rond on Ice of kom gezellig wat warms drinken in de "Huiskamer van Houten".


Met elkaar veel plezier maken, daar gaat het om tijdens het schaatsen en de evenementen die er omheen worden georganiseerd. Zo kunnen ook dit jaar weer veel kinderen van de basisscholen in Houten in de eerste week van “Rond on Ice” volop genieten op het ijs met schoolschaatsen. Ook dit jaar zal er weer een mooi dak boven de ijsbaan geplaatst worden. Door het overdekken kan gedurende de gehele periode worden geschaatst. De "Huiskamer van Houten" naast de schaatsbaan biedt veel mogelijkheden voor een hapje en een drankje en door de glazen wand is hier al het ijspret te zien.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

13 december 2023 t/m 7 januari 2024


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree ijsbaan €3,50

Schaatshuur €3,50

Bobbyhuur €2,00 (per half uur)

Handschoenen zijn verplicht en te koop voor €2,00

Consumptiemunten €1,00 per munt


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Rond on Ice

Hoeveel sterren geef jij Rond on Ice?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Rond on Ice te melden