Squash Almere

Op de banen 1 t/m 14 heeft squash Almere maandelijks honderden squashers spelen en is het al ruim 25 jaar één van de grootste squashclubs die Nederland kent. Squash Almere heeft een roemrucht verleden met verscheidende Landstitels bij zowel de vrouwen als de mannenteams. Daarnaast heeft het centrum vele topsquashers voortgebracht en heeft het een uitstekende jeugdopleiding.


Padelrackets


Maar Squash Almere is meer dan topsquash en competitie. Ook de recreatieve squasher is welkom. Je hoeft niet eens lid te zijn om een keer te komen squashen. Maar zoek je na een tijdje squashen meer verdieping, dan bieden wij vele mogelijkheden. Dan kan via onze toss sessies, ladder-competitie, bedrijfscompetitie, toernooien of het spelen in de officiele Squashbond competitie. En natuurlijk geven wij squashlessen om je spel te verbeteren.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10:00 uur tot 24:00 uur

Zaterdag en zondag 9:00 uur tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Maandag t/m vrijdag tot 18:00 €14,-

Maandag t/m vrijdag na 18:00 €19,50

Zaterdag en zondag €14,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Squash Almere

Hoeveel sterren geef jij Squash Almere?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Squash Almere te melden