Youseum

Youseum is een museum gevestigd in Amsterdam en gaat helemaal over social media. Bij Youseum ben jij de kunstenaar, het kunstwerk en de criticus. Poseer voor foto’s, lach, speel, doe alsof en verken door middel van een 1,5 uur durende tour langs de 15 prachtig samengestelde ruimtes met meer dan 25 interactieve kunst- en lichtinstallaties.


Duik in een zee van likes, reflecteer en schitter in de grootste infinityroom van Nederland. Spetter rond in een gigantische ballenbak, trouw in een LGBTQ trouwkapel en slaap op stapels geld in the International Bank of You. In elk shot en tijdens elke ervaring, ervaar je als bezoeker weer iets nieuws.


Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je je hersens laat kraken. Youseum vraagt je om van dichterbij te kijken, dieper te denken en moediger te zijn. Als bezoeker ga je op een ontdekkingsreis door de wereld van kunst, social media en identiteit. De gidsen, ook wel ‘heroes’ genoemd, verzekeren je ervan dat jouw tour special op jou is afgestemd. Daardoor is het leuk voor jong en oud!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag 10.00 tot 17.00 uur

Woensdag en donderdag 12.00 tot 17.00 uur

Vrijdag en zaterdag 10.00 tot 18.00 uur

Zondag 10.00 tot 17.00 uur


Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €19,95

Kinderen van 4 tot 12 jaar €12,50

CJP €13,95

 


0 Recensies over Youseum

Hoeveel sterren geef jij Youseum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Youseum te melden